Slovenija
7150 ogledov

Oglasili so se dijaki doma, kjer je gorelo: Ta odziv nas je prizadel

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 06:52 03.februar 2025.

Dijaški dom so nekje zajete osebe starosti 14-20 let. Tukaj se v bistvu oblikuje njihova osebnost - tako kot se je včasih v Tacnu oblikoval Policist- hočeš nočeš. In red in disciplina sta nujna ob tem, pa če se strinja ...prikaži več kdo ali ne. Požar pa je neljubi dogodek, ki si ga bodo zapomnile generacije. In kako si ga bodo zapomnile ne bo vplivala politika.

• Grof 12:28 03.februar 2025.

Dijaki, študenti halo, Prešernovi nagrajenci, ala Svetlana Makarovič, zakaj že, bo z ostalimi lenuhi v letu 2025 prejemala izredno pokojnino v višini preko 3500€ Neto, kje je tukaj pravica, ko vaši dedki in babice prejemajo za 40 + let garaškega ...prikaži več dela prejemali 750€ pokonine, ko je med tem na Finskem povprečna pokojnina 1900€, to je gnojnicaod te vlade Goloba

• munja 11:16 03.februar 2025.

Tudi v dijaških domovih ne prebivajo "angelčki", ki se samo učijo, nič ne kadijo, nič ne pijejo, nič, nič, nič, učenje in samo učenje...

• rd2dmk2 20:54 02.februar 2025.

tem študentom povem naslednje - prodajajo nam brezmadežno spočetje in sedaj nam vi prodajate brezmadežni samovžig. in namesto da zahtevate alarme in senzorje od države jih zahtevajte od vaših prebogatih študentskih organizacij. naj vaši funkcionarji iz vrst vaših študentskih organizacij ...prikaži več dajo drobtinice od svojih prejemkov in naj namesto nakupov lokalov, jaht in še česa nakupijo tisto kar študentje rabijo- študentske domove in zanje varnostno opremo. ne pa luksus zase.

• rd2dmk2 20:56 02.februar 2025.

in še tole študentje. če ste znali bit tiho do sedaj za vse te luparije vaših funkcionarjev, se tudi sedaj ne oglašajte. raje se naučte uporabljat gasilni aparat in mokro deko. ne pa spit redbul in sanjat da dobiš krila.

• alojz39 21:29 02.februar 2025.

Ko sem bil jaz v študentskem domu v mojih komunističnih časih, ko je bilo vse narobe, sploh nismo smeli kaditi, ni bilo nobenih pogojev za požar.

• timja 21:46 02.februar 2025.

mojstri-rd in alojz-to niso študentje in to ni študentski dom ampak dijaški, kar je drugače organizirano....preberita si pismo dijakov in ne blebetajta o jahtah, ker to ni tema tega sestavka

• Smetfor 23:46 02.februar 2025.

Podpiram dijake. Upam, da se tudi drugje uredi infrastruktura, sicer se obrnite na inšpekcijo. Treba je pritiskat in vztrajat. Tem primitivnim komentatorjem pač ni pomoči. Na žalost jih večina niti ne prebere članka, samo prazno blebetanje. Včasih so takšni kalibri ...prikaži večri sedeli za trakom, danes pa smetijo glupe komentarje.

• Grof 12:41 03.februar 2025.

Potem je tudi pesnitev o kurcu in kosmatem mednožju, kurbariji, ki jih opisuje S. Makarovič tudi del Sl.kulturne dediščinne, po Leonu in kruholovcev svobode, pa kdo to bere,

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 19:33 03.februar 2025.

Naši študentje so hudo pasivni v političnem smislu. Samo to, mami daj dnar.

• Cameronay_5327 00:06 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• kulic 07:27 03.februar 2025.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži veči jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.