fora pri brez skrbi je, da lahko samo ti aktiviras, meni so te dripci tud hotel mail in podatke za ta kvazi link in me nategnit. dobro da sem sel na bolho se enkrat prebrat nacin uporabe, preden bi dal… ...prikaži več podatke. upam, da jih kdo fino nalomi. to ne pomaga zapor. to je treba sam fino kosti lomit. ali pa seriat. tudi goli otok in premetavanje kamna pomaga.
fora pri brez skrbi je, da lahko samo ti aktiviras, meni so te dripci tud hotel mail in podatke za ta kvazi link in me nategnit. dobro da sem sel na bolho se enkrat prebrat nacin uporabe, preden bi dal… ...prikaži več podatke. upam, da jih kdo fino nalomi. to ne pomaga zapor. to je treba sam fino kosti lomit. ali pa seriat. tudi goli otok in premetavanje kamna pomaga.
Noben te tok ne nategne kot prijatelj ali Golob!
Mene so nategnile samo ”prijateljice” v živo ;-)
Golob jih je nategni 1 miljon, pa nikome ništa. Aja saj ima poroko leta?! hehe lažnjivi kljukec s sponzorušo. 3,14ZDA, saj ni angleški kralj. Butale
Me je nategnil argentinski falirani bančnik in pa mariborska škofija. Seje komu kaj zgodilo. Ne. Se še bo.
Nobenmu ne pošiljaš številke kartice.. poznam inzenirja..ima firmo.. ki je bil nategnjen za 60 000 EUR
Mene je nategnila Janševa ''domoljubna'' vlada
Pero, misliš hrvaškoljuba Janezova vlada. Malo poglej poteze bivših komunistov, uvajajo mladino...