Svet
14 ogledov

Okoli tri tisoč džihadistov že na poti v Istanbul

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:03 20.februar 2015.

    prot Natu nimajo šans. lahko edin paniko zganjajo med civilisti zmagat pa v nobenem primeru ne morjo.

  • Mahi 09:39 20.februar 2015.

    Mogoče sem se malo narobe izrazil vendar pral IS je da zavzamejo pol evrope in jo islamizirajo. To pa s takimi akcijami ne morejo narediti (brez ustrezne vojske). Tako ali tako pa menim, da se bo IS prej ali slej ...prikaži več sama sesula zaradi notranjih sporov.

  • sintesi 05:44 20.februar 2015.

    vere so krive za vse vojne tega sveta, na svetu nas je 8miljard in zemlja potrebuje prevetritev, v imenu vere dela to amerika, ki si itak vedno poišče sovražnika, ga oboroži in financira da lahko deluje. Ko bo pol sveta ...prikaži več porušenega, bo dovolj dela za tiste ki bodo ostali......

  • Mahi 09:04 20.februar 2015.

    Razen manjših terorističnih napadov druge možnosti nimajo. Eno je rovarit po Siriji, Iraku ipd, drugo pa napasti države EU. S čim pa? S tanki in kalašnikovi?

  • puys 10:40 20.februar 2015.

    Ste opazili, da so vsi ISIS ujetniki oblečeni v kombinezone ameriških zapornikov.? Naključje? Seveda ne.

  • crvit 10:42 20.februar 2015.

    Glej naivnost gor ali dol če se mene vpraša zradiram tele tertriste z zemlje z jedesko bombo jebat ga tud nekaj drugih bi z tem pokončali ampak treba bo nekaj ukrenit proti njim

  • mirko 01:52 20.februar 2015.

    Preveč z lahkoto vse to jemlješ. Osebno nisem nikoli bil nagnjen k pretiravanju, nimam nič proti islamskemu narodu, zelo dobro pa poznam njihovo religijo. Njihova vera je tako globoka, da je mi zahodnjaki ravno zaradi te njihove globine nismo sposobni ...prikaži več razumet. Skrbi me, da zahodni vseznalci pravijo da IS nima nobenih povezav z muslimansko vero. Pa se zelo motijo. IS zelo dobro pozna naravo islamske vere in dušo islamskega vernika in to izkoriščajo v svoje zelo uspešno širjenje. Ali si lahko zamisliš samo enega krščansko verujočega, da bo šel naredil samomorilski teror v imenu Boga ? To ti lahko pove vse o njihovi globini osebne vere.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:18 20.februar 2015.

    tvoja naivnost je res neizmerna. Ni hujšega orožja od masovne histerije in strahu. Danes v zrak rukneš ta trgovski center, jutri šolo, potem dva meseca nič, narod si malce oddahne, pihneš šolo ali vrtec in s tem paraliziraš celotno državo ...prikaži več oz. družbo. Razmišljaj malce v širšem kontekstu terorizma in njegovih ciljev. S tanki in kalašnikovimi puškami se kvečjem ne moreš boriti proti takšnim pojavom. Tu je edino obveščevalna dejavnost lahko preventiva.

  • markus 21:58 19.februar 2015.

    ISIS se dejansko širi in počasi si tudi kot največji optimist ne bom upal trditi, da ne bo iz tega nastala 3. svetovna vojna. Svet praktično apatično spremlja dogajanje in vse bolj se mi zdi, da načrt IS, ki zajema ...prikaži več tudi Slovenijo, vse bolj uspeva. Dejansko se širijo in sedaj bi naj prišli v Turčijo in tam izvajali napade. Smo sploh pripravljeni na kaj takega? Se mi zdi, da bomo doživeli kar naenkrat to, da bodo prišli k nam in zajeli nekaj talcev in grozili z umori le-teh, če ne bodo izpolnjeni njihovi pogoji. Nekam hitro se vse skupaj odvija. To me skrbi, priznam. Očitno pa naših politikov ne.

  • BorutK 22:09 19.februar 2015.

    Dej ne pretiravej k ljudska pesem. ISIS v kaki resni državi ne more funkcionirat, razen če so zate Sirija, Irak, Somalija in Nigerija resne države? Pejt strašit koga druzga. Kar naj pridejo, če upajo...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.