Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
49807 ogledov

Omrežnina: Obetajo se velike spremembe, tako se bo poznalo pri računih

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Bozo53 12:39 30.junij 2025.

Spet nas bojo lupil, na čelu teh lupilcev je pa una šunka Godina al kaj je že?

Slayer 12:51 30.junij 2025.

Pa saj ne znajo nič drugega kot mešat meglo in višat davke!!!

rajko55 06:47 01.julij 2025.

Trajnostni nateg vrhunskega menedžerja v zeleni prehod.....

Mehičanka76 16:49 30.junij 2025.

Spet bodo tako zakomplicirali, da večina itak ne bo vedela kdaj je ta poceni tok, ža zdaj pa nas itak velika večina sploh ne ve kaj plačuje in se nas dejansko lahko nateguje po mili volji.

• sam1 15:37 30.junij 2025.

Ko je v igri odiranje naroda,imajo posamezniki,ki se kopajo v (ne)zasluženem denarju neskončno domislic,tako,da če jih vprašaš,naj zdefinirajo račun po postavkah,ostanejo nemi in nepismeni-važno je,kaj je zapisano pod črto in koliko milijonov si bodo konmec leta pospravili na svoje račune.....

• timja 17:17 30.junij 2025.

vprašanje je koliko metrov!!!! omrežja bodo posodobili s tem denarjem....nič, polnili bodo blagajne kakor dars in si izplačevali božičnice in regrese

• vojko443 13:36 30.junij 2025.

Totalni drek...

• atamama 07:02 01.julij 2025.

Nekaj mi ni jasno. Ko sem pridobil gradbeno dovoljenje sem plačal moč 3x35A. Danes pa bi mi zopet določili moč. Kaj bodo tisto razliko vrnili? Razlika med 3x20 ali 3x35 je bila faktor 3,2. Kdaj pa so spremenili pogodbo? Kje ...prikaži več pa imamo inšpekcije? Kaj bo vsak po svoje delal? Kaj pa ZPS, jim ni jasno, da bi morali ''se boriti za potrošnike''?

omega_v6 07:42 01.julij 2025.

Lopovui bodo zopet podražili elektriko,da bodo imeli kaj krasti!! Nobena reforma ničesar se ne dela v korist državlanov ampak v koristpeščice uradnikov,ki si na ta račun polnijo žepe!! Žal je narod slep in ne vidi da nam kradejo zato,da so ...prikaži več lahko sami bogati!! Še en mandat Kučanovih na oblasti in 75% Slovencev bo na pragu revščine!!

• oneh 14:43 30.junij 2025.

Sicer ne vem zakaj trmarijo z dogovorjeno močjo in ne kasirajo doseženo moč za vsak mesec sproti a je predlog zagotovo boljši, kot je obstoječi sistem. Že zaradi odsotnosti kazni. Če bi mogoče ločili konično moč po sezonah in za ...prikaži veča vsako sezono upoštevali povprečje več konic (npr. višja sezona 4 in nižja 8- toliko kot je mesecev) bi pa sistem bil sprejemljiv. Če se le ne bo pretiravalo s ceno v 1. bloku. Ta prizadene najbolj obrtnike in podjetnike.

Slayer 06:16 01.julij 2025.

A ti je vročina stopila v glavo, ker si na koncu komentarja pozabil dodati, a levaki še plašejo?!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.