Zdravje
41302 ogledov

Onkolog zbolel za rakom, kar je sledilo, bi lahko popolnoma spremenilo medicino

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nevica 17:08 03.februar 2024.

    Po tem zapisu sem pričakovala link na prehransko dopolnilo, ker je napisan v običajnem reklamnem slogu z bistveno premalo resnih podatkov. Pa sem vseeno poiskala originalni članek - v Avstraliji. In glej čudo, članek je resničen, le da je namenjen ...prikaži več branju povprečnega Avstralca in mu ni treba napisati ničesar bolj podrobnega o kombinirani imunoterapiji..... Svet gre naprej. Tudi Slovenija je na tem področju precej prodorna. Dosežki Kemijskega inštituta pod prof. Jeralo utegenjo biti revolucionarni

  • Ender3 17:11 03.februar 2024.

    Spomnim se 60 let, ko smo med študijem brez interneta izkali informacije o takšnih poizkusih zdravljenja. Nek Ruski zdravnik je imel bolnika z razširjenim melanomom in v paničnem izkanje rešitev. Odločil se je, da ga cepi z cepivom proti črnim ...prikaži več kozam..Že na pogled laika se vidi podobnost teh kožnih spremem.Rezultat je bil, da so se melanomske kožne spremembe pričele sušiti in odpadati. Verjeten razlog pa, da je cepivo povzročilo močan imunski odgovor.

    • SlavkoKrizman 19:32 03.februar 2024.

      Ender...po prebranem tvojem komentarju imam 3 vprašanja...1:od kje si to kopiral? 2. koliko so ti plačali za komentar? 3.kje se prijavim?....Da še napišem razlog za moja vprašanja: 1:"izkali",2:"paničnem izkanje rešitev",3:"močan imunski odgovor." dej no ender...če že počneš copy/paste...vsaj lektoriraj

  • Kmodri_ 16:33 03.februar 2024.

    Super. Ko sem za svoje pacient povpraševal pri kolegih v ZDA sem hitro dobil odgovor. Po navadi še isti dan. Ko pa sem spraševal po pomoči po EU pa ni bilo nobenega odgovora. Aja, pri ZDA sem naletel na naše ...prikaži več ljudi, ki so tam v sami špici. Bi pomagali, a se je ustavilo, kje kot drugje kot pri denarju...

    • Nevica 17:11 03.februar 2024.

      Žal je tako, zato Slovenci vedno pomoči zbiramo, da bi ujeli korak z napredkom...A v Sloveniji se ves denar, ki ga zanj rabimo pokrade preko političnih omrežij tistih, ki so večinoma na oblasti. Ravno dolgotrajna oblast jim je dala možnost ...prikaži več za razvoj teh omrežij.. Nimamo prave demokracije - še vedno živimo v "komunizmu" in elite so mafijska cokla razvoju!

    • Nevica 17:17 03.februar 2024.

      Ti res misliš, da je melanom zato tako nevaren, ker ostane na površini in se posuši in odpade????? Melanom hitro metastazira in se razširi v notranjost telesa. Zelo rad se zaseje tudi v možgane. Tam se nič ne olušči in ...prikaži več odpade. V zgodnji fazi pa melanom izrežemo in ga ni več.

    • SlavkoKrizman 19:34 03.februar 2024.

      Navedi imena teh "naših ljudi" ; hvala

  • SlavkoKrizman 19:36 03.februar 2024.

    V teh "copy/paste" komentarjih se točno vidi kdo je plačan za komentiranje...bedniki

  • dare326 18:45 03.februar 2024.

    researchgate.net/publication/41561324_Cancer_as_a_metabolic_disease S terapevtsko keto dieto in postom zdravijo 15 vrst tumorjev in 80% rakavih obolenj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.