Popotnik

Žal boste nekateri ostali brez letošnjega dopusta

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 21:35 23.april 2026.

pa pejte z vlakom, al pa še rajš z biciklom.

Iuckyss1 08:54 24.april 2026.

Vsi Slovenski moški od 18-55 leta ne morejo potovati v tujino brez predhodne odobritve rekrutnega centra in ministra za ukrajinsko vojno ! He, he, ne bojte se, to pride v poštev šele naslednje leto, ko bo EU začela pošiljati svoje vojake v UKR.

• miho 08:47 24.april 2026.

Jaz ne bom ostal brez dopusta, saj mi delodajalec mora odobriti letni dopust. Dopust pa načrtujem v okolici doma - kolesarjenje in pohodi, bencina ne rabim, po zadnjem dnevu dela pred dopustom se zapeljem z avtom v trgovino, kupim hrane ...prikaži več za 14 dni, potem pa dopust.

• Pepe007 08:37 24.april 2026.

Nepomembno ...

• Toma 05:17 24.april 2026.

Meni je doma itak najlepše. Drugje je dolgčas!

StarMačk 09:32 24.april 2026.

Nihče, ki si dopust lahko privošči, ne bo stal brez njega, kot se napoveduje v naslovu! Bo pa mogoče marsikdo (do takrat se lahko spet vse obrne) prisiljen načrte prilagoditi trenutnim razmeram!? Veliko bolj žalosti dejstvo, da bo spet preveč ...prikaži več Slovencev, veliko med njimi družin z otroki, ostalo brez kakršnega koli dopusta, ker jim družinski proračni ne omogočajo tega "luksuza". To bi nas moralo dotikati bolj, kot pa kdo bo zaradi razmer na katere nima vpliva moral prilagajati dopustniške navade!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.