Svet

Orkanski veter, znano voditeljico sredi oddaje v živo presenetil alarm

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 14:17 27.marec 2026.

Aja samo njo,drugega nobenega?

Boob 11:16 27.marec 2026.

Ja, in...? Jaz sem ga tudi včeraj dobil, med šihtom, še posnet sem.

• tadej106 12:52 27.marec 2026.

in?

• cigomigo 23:19 27.marec 2026.

ovi iz civilne zaščitike ga nekaj sereju sa ovim sporočilima,, sem jih takoj blokiral

mahatma2 08:32 30.marec 2026.

Škoda ,ker imaš ti blokirano pamet in to že od rojstva

• ToSmJest 13:54 27.marec 2026.

Sem na Gorenjskem. Včeraj prejel alarm. Sinoči sem pozabil eno ponjavo na dvorišču. Prek noči se ni premaknila niti za centimeter. Če ne bi pisali o orkanskem vetru in pošiljali alarme, ne bi nič vedel o tem.

mahatma2 08:30 30.marec 2026.

Ti pa si en bimbo. Opozorilo si prejel zato , da si se eventuelno lahko pripravil , ker si bi v coni , kjer bi se to lahko zgodilo. V Žirovniški občini je bila razsežnost škode ogromna , pri meni ...prikaži več je pa bilo izruvanih nekaj dreves in 14 strešnikov , tako , da ni omembe vredno . Tudi ti si lahko vesel , da ni bilo nič in raje se zahvali bogu za to in ga prosi za nekaj več pameti , ker jo potrebuješ kot žejen vodo v puščavi

• ToSmJest 10:09 30.marec 2026.

Takole to izgleda pri nas. Najprej objektiven komentar, ki opisuje stanje (objekt) in sploh ne omenja niti ene osebe osebno (subjekt). Potem odgovor na osebni ravni (subjektivni napad), ki predvsem poizkuša osebno diskreditirati komentatorja. Brez razloga in koristi za kogarkoli, ...prikaži več objekt postane postranska zadeva. Žalostno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.