Slovenija
22 ogledov

Osredotočimo se raje na reševanje krize

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ac-dc 19:20 25.avgust 2013.

    V preteklosti so že večkrat omenjali spravo. Tako do nje že ne more priti in to tudi vedo. Ampak to se dela načrtno. Razdeliti narod s ciljem priti na ablast.

  • ennanova 19:27 25.avgust 2013.

    Odziv Gibanja VLV na današnje nadaljevanje 2. svetovne vojne v RovtahNe ukvarjamo se več z rdečo zvezdo, niti z domobranstvom, niti s partizanstvom. To da politična elita toliko energije usmerja v dogodke izpred več desetletij, je na meji norosti. ...prikaži več To je pot nadaljnje delitve naroda na rdeče in črne, medtem ko nam trenutna kvazilevičarka vladna koalicija jemlje dostojanstvo s skorumpiranim načinom kadrovanja, s tem da se pripravlja, da …http://za-misli.si/subkultura/1131-odziv-gibanja-vlv-na-danasnje-nadaljevanje-2-svetovne-vojne-v-rovtah

  • dragec 19:52 25.avgust 2013.

    To so besede tistega, ki ni bil sposoben vladati .

  • Scott 20:06 25.avgust 2013.

    Kateri zločinec in diktator je že takole žugal kot ta naš/vaš predsednik?Ja, gestikulacija največkrat pove več kot besede.?

  • Šemefuky 20:06 25.avgust 2013.

    Dobro jutro Borat sedaj greš lahko spet spat al nosit rože Kosorjevi. Od tebe ni bilo nikoli nič in tudi nikoli ne bo. Po tebi ne bi nikoli prihodnosti, ostala bi preteklost in predpreteklost.

  • privat 20:39 25.avgust 2013.

    pahor je začel popravljati svoje napake iz preteklosti...odpisani,cigani...!! to je prav vendar ulagati v romsko skupnost je po mojem mnenju nesmiselno ,ker povzroča več škode kakor nepomagati! Res pa je da so občine ,parlament ,banke ,stranke polne ljudi ,ki jim ...prikaži več rešitve za državo neugajajo...vidimo jasno da se kriminal na višji stopnji ne zmanjšuje..koverte še vedno obstajajo...poslovni dogovori ,ki so tako tlakovani so danes avtoceste!! Kar posledično pomeni da politika še vedno noče iz gospodarske krize! Vemo pa da hočejo otrokom vzeti otroške,socialno šibkim pa onemogočiti normalni telesni in duševni razvoj...kar pomeni uničiti državni motor!

  • varan 20:22 25.avgust 2013.

    Pahor, še nisi opazil kako Janša uživa v propadanju slovenije, za kar mu daješ vse povode.Obnašaš se kot Chamberlain pred vojno.Si gledal film Neurje? Ali pa kaj bral o sicer zagrizenemu antikomunistu Winstonu Churchilu. On je vodil politiko izničenja ...prikaži veča nacističnega zla in njihovih služabnikov. Nas pa nehaj moriti s tvojim koketiranjem z vsemi vrstami razdiralnih cinikov, čeprav vem, da Janša nastopa po dogovoru s tabo. Tvoj cinizem je najslabše vrste.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.