Slovenija
51 ogledov

Ostali brez potovanja in denarja

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 09:09 29.februar 2016.

Dokaz ,da je Slovenija na Balkanu !

• Zverca 10:09 29.februar 2016.

Nič manj nič več avstrijskih oz. nemških agencij nima težave kot pri nas. Malo poguglaj. In ne žali večine, ki delamo trdo in pošteno. To je le en primer, v Sloveniji pa je agencij več 100. V končni fazi lahko ...prikaži več skozi padeš pri katerikoli storitvi. Če avansiraš okna, pohištvo po meri, kuhinjo ...

• dragec 11:12 29.februar 2016.

ne,Leon, balkan je preveč pošten, Slovenija je leglo, kriminalcev, tatov, tajkunov, umazanih politikov, ksenofobov, nacionalistov, šovinistov, .......nesposobnega sodstva, korupcije, .....

• Dixon 10:22 29.februar 2016.

Nateg na kvadrat. In najslabše je, da se je to dogajalo že nekaj časa. Le da je firma sedaj končno šla v stečaj.

• erikkk 11:52 29.februar 2016.

najslavbše je to da krivci ne bodo kaznovani

• Ferluci 11:56 29.februar 2016.

Natančno tako.

Leon 09:11 29.februar 2016.

Potujte z nemškimi avstrijskimi agencijami ,pa se vam to ne more zgoditi in tudi obravnavani boste drugače in ne kot JUGOSI .

• Ferluci 09:42 29.februar 2016.

Ko sem pred časom prejel ponudbo o namestitvi omenjene agencije, sem se zarežal in jo vrgel v koš. Sama namestitev je bila dražja od drugih agencij pa še brez letalskega prevoza je bila. Sploh pa neko plačilo vnaprej... Seveda je ...prikaži več kriva tudi naivnost in nevednost ljudi - kot pri vseh 'tržnih' akcijah. Samo da nekje piše 'Akcija' se folku dobesedno zrola.

• watcher 11:21 29.februar 2016.

Tudi jaz sem šel preko te agencije na Tenerife. Ponudba je bila ugodna, vendar sem se zavedal, da zajema samo nastanitev. Ta je znašala 180 EUR za en teden za štiri osebe. Letalske karte smo ski kupili sami (160€ po ...prikaži več osebi iz Nemčije). Tam pa smo vzeli rentacar za 100€ na teden. Se pravi 240€ po osebi prenočišče in prevoz za en teden, kar je še vedno ugodno. Sem pa že takrat rekel, da s to agencijo ne grem nikamor več, ker je bil dialog z njimi kot da bi v steno govoril. Na srečo se je na koncu vse lepo izteklo in smo imeli super počitnice.Vsekakor pa se je treba prej pozanimati, kaj plačilo vsebuje. Jaz osebno si določene stvari raje sam organiziram, kot pa da me neki nesposobni vodiči vozijo na neke brezvezne oglede.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.