Slovenija
159 ogledov

Ostro sporočilo sindikata zdravstva pred potrditvijo dogovora s Fidesom

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wester62 18:34 02.december 2016.

    nujno se mora zgoditi upor ljudstva in vseh poštenih delavcev proti tej beli mafiji.treba jih nagnati z silo če ne bo šlo drugače.dovolj so nas ropali in ubijali.vse te lopovske zdravnike,koštruna in vlado treba uničiti,ker drugače nas bodo še naprej ...prikaži več pohabljali in ubijali.čas je za revolucijo ali pa umremo.

  • krtina 08:24 01.december 2016.

    Ura je zgodnja. Preveril sem vašo trditev o ostrem psimu na strani Sindikata ZN. Nikjer nobenega pisma. Kaj šele ostrega.SKLEP: Novica je verjetno naročena, pa še niso uspeli spisati pisma in ste jih z objavo prehiteli. Lumpki ...prikaži več in lenuhi. Vsaj preverili bi, če je pismo že objavljeno.

  • GERE 10:11 01.december 2016.

    Mladi zdravniki gredo v tujino zaradi te lopovčine v vrhu zdravnikov, saj ne morejo delati za dva tisočaka, ko je delo lopovov ovrednoteno z petnajstimi tisočaki!

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:15 01.december 2016.

    Tale je svetovna!!!

  • korisnik_362 11:10 01.december 2016.

    http://www.spukc.si/sporocilo-ministrici-in-predsedniku-vlade/

  • Avatar Leon
    Leon 12:21 01.december 2016.

    "Mi smo žalostna slika zdravstva v Sloveniji"...............HALO ...,zakaj potem ne stopite na ulico in poveste našim politikantom kaj vas teži ? Zato ,ker vaš sindikat ni politično kredibilen oziroma vaša pogajalka !

  • lotty 13:47 01.december 2016.

    Ni problem v denarju,problem je v sistemu cele javne uprave.Ušlo je z vajeti.Nikoli v javni upravi ni bila kvaliteta opravljenih storitev pogojena z plačilom.To je največi problem..ni kontrole.Zaključe, denar za javno upravo prihaja z denarnic nas državljanov in gospodarstva.Mi bi ...prikaži veči morali na cesto ,na punt,upor,saj ropajo nas..pri plačah,davkih,pokojnini.....GREMO!!!!!

  • maresem 16:35 01.december 2016.

    Del teh roparskih dohtarjev je pokvarjenih do plafona. To je bela mafija in to gamat bo treba enkrat za vselej spraviti na kolena, priložnost pa dati poštenim in humanim zdravnikom, ki jih tudi imamo. Sramota tudi za predsednika vlade, ki ...prikaži več pa je očitno desna roka mafijca Koštruna.

  • Ferluci 08:33 01.december 2016.

    Zdravniškemu lobiju gre samo visok ego nedotakljivosti in izkazovanje ponosa da so nekaj več. Enako našemu smejočemu in razmišljajočemu veleumu Cmerarju z njegovo ekipo. Jasno, da na ta način ni moč pričeti zdravstvene reforme. Vsak, ki ima samo tri pošlihtane ...prikaži več kamenčke v glavi ve, da je pri vsakem posegu v sistem treba najprej vedeti kakšen sestem mora biti - torej vizija, nato pa strategijo kako priti do takšne cilja. Tega pa naša vlada z gospodom veleumom nima, oziroma tega ni in ne bo sposobna speljati. Kot vedno, se ukvarjajo sami s sabo, ljudem pa vržejo skorjico kruha - recimo 2. januar dela prost dan.

  • Papaja Popi 08:59 01.december 2016.

    Čista resnica :Pred nebeškimi vrati stoji tip in vpije: "Pa kaj je to? Kaj jaz počnem tukaj? Star sem komaj nekaj čez 50 let, redno telovadim, NE kadim, NE pijem, zgodaj hodim spat še v službi Spim ...prikaži več in sedaj se znajdem tukaj. Verjetno je to kakšna pomota! Prosim vas, dajte preveriti!" "Ne vem... Še nikoli se nismo zmotili, - pravi sv. Peter - bom pa vsekakor preveril. Povejte ime in priimek." "Kuštrin, Konrad Kuštrin." "Kaj ste pa po poklicu?" "Zdravnik. dr. med.,specialist anesteziolog." Sv. Peter nekaj časa brska po knjigi in reče: "Aha, FIDES ja, našel sem vas! Po naših podatkih ste umrli od starosti." "To je nemogoče! Poslušajte, star sem 50 let!" "Ne vem", reče sv. Peter, "MI smo sešteli vse ure, ki ste jih predložili za obračun opravljenih ur in ko smo sešteli, je izpadlo nekaj več kot 116 let..."

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:18 01.december 2016.

    Kakor koli pismo je ,pisma ni,so ti ljudje resnično hrbtenica našega zdravstvenega sistema,ne pa prepotentni ranocelniki,ki ne vedo več,akj bi se še zmislili,da bi jim ojroti neprekinjeno curjali v žepe za nič ali skoraj nič dela?Če bi ne bilo tega ...prikaži več osebja lahko ranocelniki spokajo svoje kufrčkr in spizdjo v svoje luknje,golazen pogoltna.Še enkrat bom napisal,da je za ranocelnike sreča,da se pri nas težko pride do orožja,kar drugače bi kar nekaj ranocelnikov glumilo mrliče.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.