Slovenija

13-letnica bi rada med počitnicami zaslužila prvi denar – je to sploh dovoljeno?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 09:28 17.maj 2026.

Leta 1970 sem šel med počitnicami delat v pekarno . Delo je bilo samo ponoči in prost dan pa je bil ponedeljek. V dveh mesecih sem zaslužil za takratni Pony Express , ki sem ga lahko vozil brez izpita , ...prikaži več pogoj je bil samo ta , da si dopolnil 14 let. In na ta zaslužek sem še danes ponosen in prav nič hudega mi ni bilo. Otroci , ki želijo delat in zaslužiti svoj denar so naše bogastvo ne pa lažnivi politiki.

• eeee 07:06 17.maj 2026.

A številu 13 sledi 15?

Garancija 11:15 17.maj 2026.

Njeni starši so lahko ponosni nanjo,ne pa ljubljanska zafiksana mladina,ki sedi po lokalih,in čakajo,da se tastari stegnejo,in potem podedujejo vse

• Belatic@@@ 11:57 17.maj 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

NickMason. 12:47 17.maj 2026.

v jugi smo delali vsi šolarji med počitnicami,nekateri na kombanju,drugi v skladiščih itd,prav fajn je blo,zato smo vsega vajeni in vse si sami kupujemo z bore malo pomoči staršev,danes je to misija nemogoče,pa jim stokrat dovoli delat pa ne bodo otroc delal

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.