Slovenija
40 ogledov

Pahor odstopa Kresalove ne sprejme

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Schreckensherrschaft Alarm 16:47 20.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

  • Aurelius 14:02 09.avgust 2011.

    Kakšna farsa: sedaj bo Pahorju ponudila odstop iz objektivnih razlogov (ki pa ga ta najverjetneje ne bo sprejel, saj jo je ob vsaki interpelaciji slepo zagovarjal), namesto da bi negativni oceni računskega sodišča sledila kazenska ovadba po uradni dolžnosti zaradi ...prikaži več protipravne pridobitve premoženjske koristi zase ali za koga drugega. Protipravne zaradi tega, ker je zavestno kršila Zakon o stvarnem premoženju države, pokrajin in občin ter Zakon o javnem naročanju in če ta dva zakona ne vsebujeta kazenskih določb, ne bi smelo biti težko najti povezave med njima in Kazenskim zakonikom RS. A kaj, ko pa tej dami teptanje moralnih vrednot očitno ne predstavlja velikega problema! Kot notranja ministrica kraljuje namreč v izvršni veji oblasti in si verjetno veselo prepeva tisto: kaj mi pa morete, morete, morete ... Le kako lahko pošteni policisti prenašajo njeno šefovstvo ???

  • mirko 17:11 09.avgust 2011.

    Gospod Pogačar nimate nikakršne moralne kaj šele pravne pravice, da bi lahko oporekali o prenehanju najemne pogodbe, vse dokler ne boste sodišču dokazali kako ste prišli do lastništva stavbe na Dimičevi ulici, prdvsem pa stopit pred slovensko javnost in priznati ...prikaži veči vse mahinacije s tem vzvezi. Kajti nadpovprečno pameten in sposoben človek predvsem pa pošten, z svojim delom v življenju nikakor ne more po logiki toliko zaslužit, da bi lahko kupil takšno nepremičnino. Sedaj pa na dan z besedo, če ne pa na goli otok.

  • albert 12:47 09.avgust 2011.

    In vse je dogovorjeno,da ga Pahor ne bo sprejel!

  • allstarr111 13:52 09.avgust 2011.

    Zakaj ni odstopila ko so ji prvič omenili NPU ? Jest je nebi pustil odstopiti, ampak bi prvo poračinali vse kar je za poračunat, pol pa odstop in direkt v zapor.

  • allstarr111 13:56 09.avgust 2011.

    Nekaj časa nazaj (po pasji aferi) je rekla, "ko bo konec mandata z partnerjem, odhajava živet v tujino" mism da je dojela da je bolje oditi pred koncem mandata, ker Janša oz. kdorkoli bo prišel na oblast bo moral pozapret veliko ljudi.

  • maneken 15:20 09.avgust 2011.

    blagor deželi, kjer kriminalna in plenilska elita po ropu naroda ponudi le odstop in odpotuje na Havaje, namesto, da bi bila kazensko preganjana ...pobožen slovenski rokodelec pa vse to še blagoslovi...

  • VERITA 16:36 09.avgust 2011.

    "Pahor odstopa ne sprejme", torej naj gre sam in z njim celotna vlada. Sicer pa zgleda, da on podpira kriminal, sicer ne bi tako neodgovorno reagiral.

  • nergač 17:07 09.avgust 2011.

    ja če ne sprejme, pa naj odstopi še sam, vsaj zaradi higiene: težko je gledati že enega, kaj šele oba manekena skupaj. Kakšne ljudi so Slovenci volili! Ne morš verjet-

  • _MP_ 19:58 09.avgust 2011.

    To je NORO !Najprej pobereš dnar pol pa rečeš : No zdej pa grem......V zapor s tako barabo.Očitno ni daleč dan ko se bo Ljubljani zgodil London.......

  • principiumnovum 20:15 09.avgust 2011.

    Kaj taksnega je mozno samo v Albaniji in pri nas. Grozno se mi zdi, da lahko vsaka lažniva in kresjena pokvarjenka odkrito sponzorira korupcijo najbolj odurne vrste in je vsem vseeno. Grozno!

  • mirko 21:31 09.avgust 2011.

    Matej Makarovič : predčasne volitve bi bile v jeseni sicer logična rešitev za sedanjo politično krizo, a pomenijo tudi, da se vladajoči skoraj gotovo za nekaj časa odrečejo oblasti ali pa, da bodo raje vztrajali do zadnjega trenutka, ko bo ...prikaži večo to zakonsko še mogoče.ssPopravljam zadnji del izjave Makaroviča: ne do zadnjega trenutka, ko bo to zakonsko še mogoče. Ampak, do zadnjega trenutko dokler bodo še lahko državljani zdržali nižanja socialne ravni.

  • Stelix777 22:18 09.avgust 2011.

    ma dej naj že 1x usi odstopjo da bo že KONČNO mir s temi kreteni...kresalova itk zgleda k zombie puder k si daje na tone tega pudra...pahor pa itk zgleda zgleda že tko zadet k iz unga filma scary movie...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.