Slovenija
23278 ogledov

Paketa niso dostavili, prodajalec se več ne oglaša

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 07:37 05.oktober 2025.

Zakaj pa ni napisano za katerega trgovca gre, bralka ga je zagotovo sporočila, tako bi varovali potrošnike, ne pa da ga bluzite na dolgo.

• SlavkoKrizman 08:28 05.oktober 2025.

Si ne upajo napisat...

• atamama 08:31 05.oktober 2025.

Denar od reklam ne smrdi, pa zapiranje poti do njega ni v interesu...

karjola 08:52 05.oktober 2025.

zato ker je članek izmišljen. očitno je njegov namen pridobiti čim več klikov -click bait

• maček 09:05 05.oktober 2025.

Članek je izmišljen. Beda od beda teh pisunčkov.

• Toma 09:09 05.oktober 2025.

Imel sem takšen problem s trgovcem na Dolenjskem. Posredovati je moral Tržni inšpektoriat in to kar 2x! Posledica? Skoraj popolnoma sem se preusmeril v nakupe iz tujine, saj doma kupim le še težke izdelke.

• munja 14:33 05.oktober 2025.

Kaj pa so to "težki izdelki"??

• Skias 10:42 08.oktober 2025.

Tipično če se tebi to ni zgodilo to ne obstaja in je članek izmišljen. Karjola in maček a bidva sploh vesta izvesti spletni nakup? Glede na inteligenco bi rekel, da ne.

karjola 18:37 08.oktober 2025.

kaj je skias? a ti prpeljem s karjolo malo za v žilo hahaha

• Skias 07:53 09.oktober 2025.

Pridi ti dam še malo Mg, da ti bo šlo lažje po grlu!

• atamama 18:36 05.oktober 2025.

Zanimivo, da to poskušajo v praksi v vseh spletnih trgovinah.Vendar je važna praksa.Se mi je že nekajkrat zgodilo na ''aliexpress''da je trgovec poslal številko paketa,ki ga ni bilo ali je bil paket, ki je šel nekam drugam.''Dispute'' je do sedaj ...prikaži več vedno rešil zadevo v moj prid s stran ''aliexpressa''.Na led sem pa stopil, ko sem naročil v spletni trgovini v Angliji in sem čakal, pa nič.Sreča samo 2,57Funta. Ko sem prijavil zadevo angleški policiji kot goljufijo so mi razložili, do 5000 ni kaznivo

• atamama 18:41 05.oktober 2025.

PS s slovenskimi ponudniki na spletu pa mi je praksa plačilo po povzetju.... Ni moja praksa ampak kolegov. Klima, plačana v Ajdovščino, muke preden je prispela v LJ.

• bobubob 15:40 05.oktober 2025.

Če je bilo plačilo izvršeno preko solidnega izvrševalca plačil, z lahkoto dobi denar nazaj. Sicer pa si je vsak sam kriv za svojo lahkomiselnost. S tožbami na različna sodišča pa si lahko človek danes samo še nekaj obriše in nič ...prikaži večč več...za tako stanje t.i. pravne države pa smo si prav tako krivi izključno sami.

• Skias 10:47 08.oktober 2025.

Glede na ime trgovca. A ste pozabili, da so "barabe" zaščitene! Če bi dali ime storilca jih ta lahko toži zaradi povzročitve denarne škode (upad strank). Isto pravilo ne velja za oškodovanca. Če bi tržna inšpekcija res delovala potem ne ...prikaži več bi imeli izdelkov z navodili, ki so v x jezikih samo v slovenščini ne. Očitno se sramujemo lastnega jezika. V avto industriji je kao inšpekcija naložila, da mora pisati menu na ekranu v Slovenskem jeziku. Še vedno ni posodobitve!

• Skias 10:52 08.oktober 2025.

Pa še to. Se spomnite onih 15 dni za vrnitev 2 krat poizkusil vrniti 1 krat brezžične slušalke Razer kupljene preko spleta (trgovina iz Maribora) ni bilo nič haska od inšpektorja. Da poslal sem jih nazaj po parih dneh testiranja ...prikaži več in jih nisem imel gor vse skup 1 uro. Drugič pa sem kupil v fizični trgovini zadnji amortizer za kolo in kljub temu, da sem ga ker mi ni ustrezal takoj odnesel nazaj tega ni sprejel in je rekel, da mi niti inšpektorat ne more pomagati kar sem vedel že od prej.

• realmadrid4 22:09 05.oktober 2025.

Mislim, da bi morali v Sloveniji objaviti vse javno in spodaj s pripisom, da če kdo ukrepa na lastno pest in ogrozi tega državljana/podjetje pred dokazano krivico ali pred dokazano nedolžnostjo, je kazen 5 let zapora in denarna globa 50.000 ...prikaži več eur. Bolje kot pa da piše, da je posiljevalec in pedofil bil A. P. slovenski državljan in kasneje zvemo da je bil Ajdemi Popushi naš sosed, ki že 4 leta živi z nami in je v vmesnem postopku bil v kontaktu z našo hčero ali pa z našo ovco.

• Skias 10:56 08.oktober 2025.

Človeka povozi pa dobi 6 mesecev družbi koristno delo! Za olajševalne okoliščine mu pa štejejo tudi alkohol. To je tako kot po kirurški šlampariji umre pacient, ker mu je prebodel srce ali pa pozabil kako orodje not in za to ne odgovarja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.