Zdravje /zdravje/aktualno
2477 ogledov

Pandemija močno udarila: Za odpravo zaostankov več kot desetletje

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 07:49 06.februar 2022.

    V času pandemije so zrasle zasebne ambulante kar pomeni,da si manejo roke ob takšnem obisku pacientov. Zdravniki v javnem zdravstvu so tako v času MEHURČKOV opravljali delo pri zasebnikih in duplo služili. O tem dr.Keber javno spregovoril in bil okaran ...prikaži večn s strani Zdrvniske zbornice .

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 06:49 06.februar 2022.

    Že zdavnaj sem napisal, da so PCT ukrepi škodljivi ne samo finančno...Dolgoročno bodo ukrepi in cepljenja terjali več žrtev kot Covid bolezen sama....Zaradi takšnih izjav ste me pred letom dni pribijali na križ (govorim predvsem o SDSovcah), danes pa se ...prikaži več resnica počasi razkriva in tudi najbolj zavedeni se treznijo...Ampak pustimo to, vprašanje je kdaj bodo odgovorni poslani pod tnalo pravice ?!...Kdaj bodo vladni nastopači gobezdači skupaj z njo privedeni na sodišča, takšna in drugačna ?!

    • Lumpi 09:02 06.februar 2022.

      Takšnega tnala, na katerem bi ti rad sekal glave ne bo. Upam pa,da bodo začeli sekati jezike takim hujskačem, kot si ti.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 09:05 06.februar 2022.

      Pravica ne seka glav, če ni nujno, jih pa rada ohladi na primernem kraju...

    • Lumpi 18:07 06.februar 2022.

      A ja? A tisto, da je zdestkalo že tako pičel kader, ker so bile bolnice polne težkih kvid bolnikov in je zastalo vse drugo, je pa larifari? Članek tako ali tako govori predvsem o tem, ne pa o silnih smrtih, ...prikaži več, ki nas čakajo zaradi cepljenjja in omejitve gibanja in mask.

    • si_rob 09:24 07.februar 2022.

      Ne nabijaj Lumpi!! Naj jim pokažejo denar, kot je bilo s korono in bodo rešeni vsi zaostanki v 6.mesecih. GARANTIRANO!! samo tega denarja sedaj ne bo!!! BI GA PA ZDRAVNIKI STRAŠNO RADI VIDELI IN NADALJEVALI S PLENJENJEM!!!

  • rd2dmk2 18:33 06.februar 2022.

    lumpi, ortoped iz Gorice je izgubil službo, ker je zahteval da se tudi njegov program izvaja ne samo covid. tolk.. po drugi strani pa.. Lumpi tole vprašanje, ko ste imeli polne bolnice covid bonikov in se je tulilo da bodo ...prikaži večo morali delat selekcijo med kovid bolniki kdo bo dobil posteljo in kdo ne.. zakaj se pa ni naredilo selekcijo med covid in rakavim bolnikom ? covid bolnik , ki ni bil na intenzivni je zasedel posteljo in medicince, pa ni bilo hudo, kaj pa tisti z rakom? ta je pa zasedel trugo

  • vzev 10:21 06.februar 2022.

    Saj, to nekateri že celo epidemijo pišemo, da bomo imeli več smrt zaradi covid ukrepov, kot pa zaradi covida. Npr. slaba prehrana je en glavnih razlogov za rak. In ta nesposobna vlada je terenskim delavcem prepovedala topli obrok. Seveda se ...prikaži več noben ne bo hodil vsak dan testirati, da bo dobil tisti PCT pogoj. Zato pa so že skoraj dve leti na vsakodnevnih sendvičih.

    • Lumpi 17:45 06.februar 2022.

      Takšne bedarije pa še ne! Kolikor vem, je do zaostankov prišlo, ker so bile bolnice polne težkih kovid bolnikov, kar je zdestkalo že tako pičel kader. Mogoče so se pa tisti na respiratorjih samo delaii, da bi dohtarji lahko zaslužili? ...prikaži več Kovida pa tako ali tako ni, kajne.

    • vzev 12:27 07.februar 2022.

      Do zaostanka je bilo, ker zdravniki dve leti niso skoraj nič delali. Saj jih nihče ni mogel dobiti na telefon. Nekateri sploh niso želeli iti in še vedno ne želijo iti k zdravniku zaradi neumnih ukrepov...

  • QSprm 15:22 07.februar 2022.

    Bacil ni udaril nikogar, je cist obrobni faktor te zgodbe. Je pa vse udarila epska histerija notoricnih bebckov iz vrst korona fundamentalistov. Poleg tega so njihovi famozni ukrepi zagresili vec kot 4000 zrtev. Genocid na delom populacije in zlocin proti ...prikaži več clovestvu. Vendar pa: vsak pes docaka svoj dan.

  • Avatar Leon
    Leon 07:46 07.februar 2022.

    Ali bodo svetovna zdravstvena organizacija beležila smrti kolateralne škode COVID ? Smrti zaradi prepozne obravnave v Sloveniji bodo presegle dnevne številke umrlih . Kako bo ukrepal NIJZ ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.