Slovenija

"Panika je še toliko večja, ker ..."

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 15:20 19.marec 2026.

To smo vedeli da se bo zgodilo, počakajmo še 20 paket sankcij pa smo ''dobri''. Kot pravi moja soseda, pa je babnca, da kjer baba gospodar volk mesar. In kdo so glavni akterji v EU???

• rd2dmk2 15:19 19.marec 2026.

aja v cisterni za peč pa je dovolj nafte.. če je to res kar je napisano v članku da je nafta enaka kurilnemu olju za peči za ogrevanje- potem se lahko mal vprašamo kolk smo še v tej državi solidarni. ...prikaži več imaš polno cisterno kurilca sosed kmet pa prazen tank na traktorju- a je sedaj december in je zima.mraz al prihaja poletje¸? zmenita se posodim ti 500litrov, jeseni pa ti meni vrneš ne denar - kurilca. mogoče bi pa država lahko naredila malo akcije -kdor sedaj da kurilca in cisterne za kurjavo dobi.

• Pierre 14:55 19.marec 2026.

Me zanima kdo se bo zganu, kmetov noben ne šljivi...

Leon 15:38 19.marec 2026.

Janez bo šel na okope v CD !

• ico7 16:07 19.marec 2026.

Se tri dni… Imas plavutke za Sotlo pripravljene❓Pohiti, samo se nekaj jih je na zalogi(cca.400 000 jih je ze prodanih, ops, vec tudi ukradenih)‼️

Leon 15:38 19.marec 2026.

Kmetavzerji bevskajo ker nimajo nafte ? Zaklaj se ne peljete v Ljubljano in zasedete vse AC po Sloveniji ? Mogoče vam bo sv, Janez spremenil vodo v nafto ! Verjamem da imata rezerve doma Podgoršek in Medved ?

• ico7 16:03 19.marec 2026.

Lako tebi, trosis samo mekanu rakiju🤢🤮

• SlavkoKrizman 17:29 19.marec 2026.

Leon: Brez "kmetavzarjev" bi bil ti lačen...aja te ne briga, ker kruh zraste v trgovini na polici....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.