Nisem pristaš dejanja,vendar so si sami krivi,kaj pa rinej v ospredje s temi glupimi paradami. Torej mi ki ljubimo svoje žene in otroke mormo biti neponosni ker smo normalni?ne rinemo v nobene parade.kam ga pa tile lgbtžnj utikajo je meni… ...prikaži več vseeno.lahko tudi v krave ali ovce.njinov problem,zaradi mene imajo lahko tri tiče in pet vagin.briga me.so pa ponosni na to očitno.
Te leve stranke res ne moreš razumeti. Po eni strani podpirajo LGBT, po drugi strani pa podpirajo te migrante, ki so ravno nasprotje LGBT-ju in je za njih to nekaj totalno nenormalnega.
Ponovno me zanima, na kaj so pravzaprav ponosni ??
...mene tudi.
oni so vsaj ponosni ......niso take pizde kot vidve se skrivate pred računalinikom!
VSI ISTI - islamizem,fašizem,janšizem. Vsi sovražijo drugače misleče ,ki ne zagovarjajo njihove ideologije .
Nisem pristaš dejanja,vendar so si sami krivi,kaj pa rinej v ospredje s temi glupimi paradami. Torej mi ki ljubimo svoje žene in otroke mormo biti neponosni ker smo normalni?ne rinemo v nobene parade.kam ga pa tile lgbtžnj utikajo je meni… ...prikaži več vseeno.lahko tudi v krave ali ovce.njinov problem,zaradi mene imajo lahko tri tiče in pet vagin.briga me.so pa ponosni na to očitno.
Čudno ,da te ne motijo procesije fašistov in nacionalistov v Sloveniji ? Morda ne želiš vedeti,da obstajajo oziroma ne bereš vseh medijev ?
maček, s karmo ni za se šalit.
Abdul se je na svoj nacin zahvalil levicarjem za podporo imigrantom in in tako imenovanim palestincem.
Porast migrantov se dogaja ZDAJ, ko vlada tvoj junak JJ.
Te leve stranke res ne moreš razumeti. Po eni strani podpirajo LGBT, po drugi strani pa podpirajo te migrante, ki so ravno nasprotje LGBT-ju in je za njih to nekaj totalno nenormalnega.