Poklicati policijo 113 za parkiranje pred trgovino je nakladanje . Policija vam bo sporočila, da na privatnem zemljišču nimajo pravice posegati . Edino lastnik zemljišča(trgovec) lahko pokliče redarsko službo ,ki bodo izdali kazen.
Zdi se, da je takšen način parkiranja najbolj prisoten ravno v Sloveniji. Verjetno ravno zato, ker se zelo redko sankcionira. Podobno je s prostori za invalide, tam so ponavadi bolj luxuzna vozila, saj je več prostora za odpiranje vrat.
Lahko da je pred trgovino počakal samo svojo partnerico, ki težje hodi, ali jo je počakal, ker je deževalo in da ne bi bila mokra!? Ljudje smo tudi takšni, da vidimo samo najslabše!!!
Zakaj prekrivate registracijo vozila? Potrebno pokazati, da se ve, kdo je prepotentna budala!
Ker zakon v Sloveniji ščiti kriminal in nagrajuje nepoštenost - anarhijo.
Nekaj tisoč evrov kazni na podlagi lidlove kamere bi v dveh minutah končalo tako početje prepotentnežev.
Poklicati policijo 113 za parkiranje pred trgovino je nakladanje . Policija vam bo sporočila, da na privatnem zemljišču nimajo pravice posegati . Edino lastnik zemljišča(trgovec) lahko pokliče redarsko službo ,ki bodo izdali kazen.
Pridejo pridejo. Probaj mu razbit šipo ali pa mu skoči na haubo.
karjola...govorimo o napačnem parkiranju ne o nasilju in vandalizmu nad vozili ! Kje si doma ?
Tudi kulturni nivo voznika je pomemben. Sem prepričan, da je odozdo. Ego na polno.
Sorta voznikov audijev, ki dokazujejo votlost prostora v glavi.
Zdi se, da je takšen način parkiranja najbolj prisoten ravno v Sloveniji. Verjetno ravno zato, ker se zelo redko sankcionira. Podobno je s prostori za invalide, tam so ponavadi bolj luxuzna vozila, saj je več prostora za odpiranje vrat.
Pravi moja soseda, da iz prakse ve, velik avto in ego, majhen tič...
Eh, tega je povsot dovolj. Hofer grosuplje enako, vsi, ki so kupili vozniško dovoljenje v samoboru tako parkirajo.
Pri nas to počno Romorodci!
ponavadi so cefurske ali slovenceljske seljacine. v 90% prve. ego do prčije. mesto so nam zavzeli narodnjaci in seljacinsko pripizdinske mentalitete.
Nekatere so tako blond, da gredo še na javni WC s.. skirojem!
S takimi sem jaz hitro rešil situacijo. Z vozičkom v vrata in lepa dolga črta čez vrata. Nikoli več ni tako parkiral.
Lahko da je pred trgovino počakal samo svojo partnerico, ki težje hodi, ali jo je počakal, ker je deževalo in da ne bi bila mokra!? Ljudje smo tudi takšni, da vidimo samo najslabše!!!