Slovenija
1031 ogledov

Parkirna mesta za invalide: jih je res preveč?

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dejan Orovič 08:31 22.september 2015.

    Zanimivo,da vidiš na invalidskih parkiriščih največkat parkirane BMW -je, toliko o njihovi kulturi in intelegenci.

  • vzev 10:59 22.september 2015.

    Sam se vedno zapeljem čim bolj bližje vhodu v trgovino. Pa ne zaradi šibkih mišic, toda ne vem zakaj bi ga parkiral 100 m vstran če ga pa lahko 10m. Ponavadi tisti, ki avto parkirajo tako daleč, to storijo, ker ...prikaži več jih je strah parkirati v manjše prostore. Meni pa to ni težava. Nikoli pa nebi parkiral na mesto za invalide, pa ne zaradi kazni, temveč ker se mi to zdi popolnoma nekulturno.

  • Skippy 12:11 22.september 2015.

    V Sloveniji vedno predpostavijo, da bodo vsi invalidi v določenem mestu hkrati šli nakupovat in da bodo vsi šli hkrati kupovat točno v tisto trgovino. Drugače bi imeli število invalidnih mest veliko bolj razumno, kot lahko vidimo v sosednjih državah.

  • Tone Murgelj 12:30 22.september 2015.

    Če so namenjena invalidnim v glavi, jih ni nikoli preveč!!!?

  • Tone Murgelj 12:33 22.september 2015.

    Ti si očitno invaliden glavi!!!?

  • 4krogci 17:13 22.september 2015.

    Tko kot parkirajo pa pri temu interšparu na viču jim je pa samo za vozniške in avte pobrat! Kjer je cesta se parkira, kjer pa parkir pa se vozjo! Da želje o parkiranju skoraj v trgovini niti ne omenjamo! Je ...prikaži večJe pa verjetno teh parkirjev za invalide res malo preveč ampak rabijo spostovat obvezno kvoto teh parkirjev! Bi pa une za druzine lahko odstranli, saj tam parkirajo druzine z 20+ let starimi otroki!

  • wester62 18:40 22.september 2015.

    odlično napisano in to drži kot pribito.

  • wester62 18:42 22.september 2015.

    malo se poglej v ogledalo in se boš prepoznal,če seveda nimaš vakuma v glavi.

  • zdrej 16:22 23.september 2015.

    Sicer me drži da bi kaj takega naredil. Vendar to ni prav. Raje napišem listek in zataknem za brisalec. V večini primerov je čisto dovolj/pomaga. Pa nič žaljivega napisat. Samo dejstva in opozorilo glede kazni.

  • rororkoko 18:13 23.september 2015.

    vozilo, ki parkira na prostoru za invalide neupravičeno, je potrebno zaseči, stisniti, ter odpeljati na dinos, voznika pa oglobiti...

  • depresija 13:11 22.september 2015.

    "Zakaj je toliko parkirnih mest za invalide, pa vsa prazna, jaz pa nimam kje parkirati. Vem, da morajo biti parkirišča za invalide, ampak ali jih je res treba toliko,“ se sprašuje nas bralec..LAŽNIVEC! Živim zraven špara in vam čisto ...prikaži več resno povem, 'panika' s parkiranjem je samo okoli božiča in novega leta. Model je pač len k fuks in čudn, da ni od špara samega zahteval DRIVE-IN blagajne...

  • Janch 10:23 23.september 2015.

    Večinoma na invalidskih mestih parkirajo mulci z BMWji, ki ji atiji in mame kupijo avto.. arogantneži. Prav Redarje bi jim nastavil in dnevno pisal kazni.. te kazni 100% podpiram! MOL, zbudi se, pojd na Vič in štrafaj!

  • Papaja Popi 08:12 22.september 2015.

    Ti bošček ti, ki ne moreš parkiratNajraje bi šel z avtom v trgovinoParkirna mesta za invalide so tam z namenom in ne mislim razlagat zakajNekateri so invalidi v noge, paraliza , parapareza, tetrapareza itd, nekateri pa ste ...prikaži več v glavo oziroma v miselnostiMarsikateri invalid, bi naredil te metre namesto tega vašega bralca ki mu je tako teško hoditiMarsikje in marsikdaj so invalidska mesta zasedena z neinvalidiInvalidskih parkirnih mest je še premalo , oziroma jih ni toliko na voljo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 08:45 22.september 2015.

    To so uni specialci k se tko visok nosjo, da imajo naj avto in morjo z njim it totalno posvod čim dlje k se da. Vsak milimeter šteje. Namreč te specialci so tako šibkih mišic...jih tako zelo zanemarjajo da ko ...prikaži več stopijo iz avta vso njihovo frajerstvo v trenutku zgine in jih je sram. Zato je vsak dodaten korak ki ga lahko prihranjiho za njih življenjskega pomena.To je podobno kot v fitnesu k vidš k folk dela vse na zgornjih mišicah, za spodnje mišice k je pa treba mal več potrpežljivosti pa redko kdo izkaže primerljive mišice. Njihovo telo mišično ni vsklajeno. Podobno kot pri teh specialcih sposobnost nefrajerske hoje in sposobnost vožnje v udobnem frajerskem avtomobilu nista usklajena.

  • Smesko 11:05 22.september 2015.

    Jaz se večkrat sprašujem enako - kaj je smisel imeti toliko praznih parkirnih mest, če nikoli niso zasedena. Občasno eden max 2, da je pa po 6 praznih zraven je pa čisto mimo... Zakon, ki to določa je pa tako ...prikaži več kot večina drugih - nepremišljen in praktično bedast... Kjer bi pa taka parkirna mesta potrebovali (oziroma več teh, ker se tam invalidi bolj gibajo) jih pa ni. Poznam tudi dva, ki imata parkirno karto za invalide pa je ne uporabljata, ker nista na vozičku (ampak spadata v drugo kategorijo invalidnosti) in se jima je dogajalo, da so se drugi usajali zakaj sta tam parkirala in ker se jima ne da več ubadati s temi kreteni, ki so takoj napadalni in jih po nepotrebnem sramotijo še preden preverijo, če ima kartico, sedaj na teh mestih kljub kartici ne parkirata več... Tako da ti parkirni prostori niti ne služijo pravim ljudem - sem videl več takih, ki so parkirali brez kartice ker drugje niso dobili prostora (ali pa zaradi kakšnega drugega neprimernega razloga), kot takih, ki na teh pa

  • mijaliza 12:24 22.september 2015.

    Dragi " bralec" ste enden tistih, ki se rad pripelje cisto do vrat trgovine! Namrec Spar ima tolkko parkirisc, da niso vsa zasedena niti takrat ko ima najvec obiskovalcev!......je pa res da je potrebno narediti korak ali vec do vhodnih ...prikaži več vrat! In vedno se najde nekdo ki zapleta stvari....tako kot pri Hoferju na Vicu, skoraj selotno parkirisce je prosto z izjemo 2-3 vozil, pa se najdejo geniji ki parkirajo tik pri tabli z tedenskimi akcijami! Taksnim je potrebno zaplenit vozilo za nekaj mesecev da se naucijo zakaj imajo noge

  • maresem 19:55 22.september 2015.

    Ne vem zakaj maskirane tablice?! A se ne sme prepoznati idiote, ki tako parkirajo??* Takim prerezat vse 4 gume in še kaj zraven.

  • Anton Sladic 16:03 20.september 2016.

    S svojim komentarjem si avtomatsko upravičen do invalidskega parkinga.Kategorijo invalidnosti ti ni treba posebej dokazovati!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.