Slovenija
1585 ogledov

Parkirne kazni s Hrvaške: "Šli bomo na sodišče!"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 21:12 22.maj 2017.

    Ne reče se zastonj, dva Hrvata četiri tata! Na Hrvaško ponavadi hodijo samo tisti, ki od tujih jezikov govorijo samo srbohrvaščino iz jugoarmije. Če bi šli na počitnice kam drugam, bi se zgubili, takoj ko bi prestopili slovensko mejo.

  • ephor 09:06 24.maj 2017.

    In kdo pravi, da jih ne??

  • Alen Jazbec 15:44 24.maj 2017.

    Ignorirat te golazni ustaške, marš gnide omejene. Precej žalostno je dejstvo, da še vedno precej nezavednih Slovenčkov rine dol na dopuste, da bi vas lupili in predvsem olupili zahojenci nezavedni, pokvarjenci. Nam, ki dol ne rinemo, ne gre tako slabo, ...prikaži več da bi v deželo ustašev hodili na dopust, banda pokvarjena.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:28 22.maj 2017.

    Pač ne hodite na Hrvaško morje. Če pa greste tja na morje in parkirate na parkirnih površinah in ne plačate parkirnine je prav, da dobite kazen, ki bi jo bilo pošteno plačati..........

  • Janez_53 09:02 22.maj 2017.

    Avtor članka, namesto da se hvališ s tem, da si prejel sklep o izvršbi, raje poravnaj svoje dolgove! poštenjaki pač to počnejo, lumpi pa izigravajo kjerkoli je možno!

  • Alen Jazbec 09:04 22.maj 2017.

    Ne gre nam tako slabo, da bi morali tja na dopust, res ne. Predvsem dejstvo, da tako pljuvajo in ščijejo po nas, horde pa še kar derejo dol normalnemu človeku ne more biti razumljivo. Torej, omejenci letujejo tam, pa plačujte še naprej.

  • korisnik_362 09:09 22.maj 2017.

    Poravnal bom svoj dolg, še vse svoje dolgove sem poravnal, ne bom pa plačeval absurdnih stroškov, dokler mi jih ne naloži sodišče. Za konec tedna v Opatiji sem dobil dve položnici, sobotno sem poravnal, nedeljske pa ne, ker je bila ...prikaži več banka zaprta. Mimogrede, parkirnine bi bilo mogoče poravnati vnaprej, plačuje se od sedmih dalje, ob 7.10 je na avtu že bila kazen.

  • Avatar Džoser
    Džoser 15:36 22.maj 2017.

    Se sploh ne razburjam niti me ne zanima,ker na Ustaškem nisem dobil bilo katere kazni že petnajst let. Vzrok: ne hodim po nepotrebnem čez Kolpo.

  • Igorgeus 14:36 25.maj 2017.

    Z drugimi besedami, gre za procesno napako (klasična slovenska na sodiščih)?

  • korisnik_362 09:07 22.maj 2017.

    Če ste natančno brali naše članke, nikoli nismo problematizirali dolga in spodbujali neplačevanja, ampak dvomljivo zakonitost pridobivanja osebnih podatkov in načina izterjave ter zaračunanih stroškov. Način izterjave z notarsko izvršbo je bil nezakonit, je odločilo Sodišče EU, da je družba ...prikaži več EPC, ki izvaja izterjavo tudi za nekatera hrvaška podjetja, nezakonito zbirala osebne podatke.

  • euinterceptor 13:10 26.maj 2017.

    Spoštovani,najrajši grem tja, kjer me ne sodijo po pripadnosti oz. kaj mi piše na registrskih tablicah. Saj ne trdim, da se v omenjeni držati to dogaja, pa vendar nočem niti poizkusiti.. Ne maram, da me kdo grdo gleda ...prikaži več če naročim premalo ali da imam popraskan avto..torej Piran, Lendava ali pa na hitro budget Malta, Bratislava..Lep dan vsem!

  • dusan72 05:54 27.maj 2017.

    Pisal sem en lep, dolg komentar, pa mi ga je refresh "ubil".Že par let hodim k »sosedom« in NIKOLI nisem imel težav s parkiranjem. Najdem parkirišče, poiščem uro za plačat, vplačam znesek za predviden čas in to je to. ...prikaži več Me pa spomni to na lansko leto. Novigrad, neko makadamsko parkirišče, ura parkiranja neke 3 ali 4 kune….Pridem do svojega »fiata«, zraven pa en »hud« BMW jeep z lisicami. Hahhaa. Imel je take feltne,d a sem se še sem čudil, kje so sploh našli lisice… Pol pa scena… Pridejo ata, mama in otroci in se začnejo kregat kao »kdo je pozabil plačat parkirnino«. Mislim haloo, kot neandrtalci. Kot, da je žena ali otrok kriv, da ŠOFER NI PLAČAL PARKIRNINE ??? Avto za 50k €, zdej se pa kurchijo za 2€ za 2 uri parkiranja???Še bolj zanimivo je pa to, da se je čez čas pripeljal tipček na »vespi«, jim snel lisice za 100 kun (15€) pa so se še vedno nekaj repenčili. Mi ni dalo mira pa sem jim rekel, da so lahko srečni, ker recimo v Ljubljani ni teh 100 kn bilo najmanj 100€.

  • Lavdan 21:21 27.maj 2017.

    Janez Zalaznik ti si hrvatofob, saj s svojimi članki spodbujaš mržnjo do juga. Če že hodite tja plačajte parkiranje, pa se nimate česa bati. Ampak nadutost Slovencev na hrvaškem je vidna na vsakem koraku in to nam potem vračajo. V ...prikaži več V Avstriji pa smo navadne ponižne riti.

  • Ferluci 07:04 22.maj 2017.

    Skratka: Plačati. Toda zakaj, za vraga, ne kaznujemo tujih državljanov (recimo Hrvatov) za podobne stvari, zlasti pa še za divjanje po avto cestah, po cestah skozi naselja - in tudi povsod tam kjer delajo že manjše prekrške?

  • wolf.ata 10:22 22.maj 2017.

    ja,res je ferluci,sem nekje blizu meje doma ob cesti in res ti hrvatarji vejo,da ni naših veliko z radarji na cesti in norijo po naseljih tudi po 100 nekje,hodijo v službo v "Slo"in po stranskih cestah,kjer je 40 ali celo ...prikaži večo 30 norijo,ja treba jih stisniti in na meji vse kontrolirat,bando hrčkovo,no dudeki

  • allstarr111 14:32 27.maj 2017.

    A da bi se pa držali predpisov to pa ne, no ja sej se tud v svoji novi domovini noben ne drži predpisov, tako se jih niti doma na balkanu ne. Je pa zanimivo kako se JIH VSI po VRSTI ...prikaži več držijo v AUT, NEM, ITA, in ostalih EU držav, da ne omenjam UK ali bog ne daj USA, tam so pa balkanezerji vzorni, celo bolj ubogajo kot domorodci :)

  • matermila 14:32 27.maj 2017.

    Polek imena?(nepravilno)lepše bi zvenelo :zraven imena ,ali pred imenom,ali z imenom.Kakorkoli,poskusi vsaj pravilno slovensko.

  • nergač 09:19 22.maj 2017.

    jaz imam čudežno zdravilo za epc: po prvem pozivu sem plačal parkirnino, potem smo si pa dopisovali še več kot eno leto in ko sem že pristal na to, da gremo na sodišče, (kajti plačal sem) sso odnehali in se ...prikaži več namesto izterjevanih 340 gbp zadovoljili z dvakrat po 2,5 GBP. Seveda je pa od primera do primera različno, a evropska zakonodaja jim prav gotovo ne omogoča takega oderuštva in tega se zavedajo, zato le grozijo.... Hujša so naša sodišča, kjer ni tudi potrebne nobene pravne podlage, a ti prodajo hišo za 100 evrov.

  • maresem 19:13 25.maj 2017.

    Ti imaš zagotovo akademsko izobrazbo, zato si lahko nadaneš polek imena, še akademski naziv dr. AtaAufbiks, budalo primitivno.

  • dusan72 05:29 27.maj 2017.

    Tudi tvoja izobrazba je verjetno zavidljiva.... Ko na hitro preberem tvoj komentar, si ne morem kaj in takoj pomislim na enega mozoljastega 13-letnika (+/- 5 let), ki ne zna osnov slovenščine. PoleG in ne poleK, film in ne filEm in ...prikaži več podobne kozlarije. Če si pa slučajno starejši, pa moje globoko opravičilo tebi in še globlja graja našemu šolstvu, da vzgaja takšen polpismen narod.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.