Če je toliko blesav , da si je pustil namestiti na penis kletko potem se ve , da je malo ali bolj usekan. Edino kar je tule za narediti je to , da jo da na čevelj in gre po… ...prikaži več svoje ,samo kot kaže je klasična copata ne pa dedec.
Ni panike, če mu odškodninsko sodišče ne priznava, da ga je bivša partnerka načrtno spravljala v podrejeni položaj, mu bo pa to isto okoliščino med olajševalne okoliščine štelo kazensko sodišče, če se mu slučajno kdaj v prihodnosti utrga film in jo pospravi...
Lažnjive babe je trba poslušat, ko pa dec neki reče, je pa ubogi revček, sej bo bolje in se ga ignorira.
Če mi še en idiot reče, da živimo v patriarhatu, mu odbijem tist primitiven gobec.
slovenski3, a ti že zatekajo možgani. Glede na to, da sta bila iz prekmurja, kjer je največ Udbaških vernikov, je veliko večja verjetnost, da sta bila desnosučna obsedenca, kot pa levičarja.
Če je toliko blesav , da si je pustil namestiti na penis kletko potem se ve , da je malo ali bolj usekan. Edino kar je tule za narediti je to , da jo da na čevelj in gre po… ...prikaži več svoje ,samo kot kaže je klasična copata ne pa dedec.
Pol pa mej Štajerko.
Pregovor pravi, da če imaš štajerko pri hiši, ne rabiš psa. Je že baba pasja
neumen je bil. že prvič ko ga je zaklenila ven bi moral poklicati policijo. potem bi morda kaj dosegel
Ja ja vroče je saj bo kmalu bolje
Don't stick your dick in crazy.
Ni panike, če mu odškodninsko sodišče ne priznava, da ga je bivša partnerka načrtno spravljala v podrejeni položaj, mu bo pa to isto okoliščino med olajševalne okoliščine štelo kazensko sodišče, če se mu slučajno kdaj v prihodnosti utrga film in jo pospravi...
Lažnjive babe je trba poslušat, ko pa dec neki reče, je pa ubogi revček, sej bo bolje in se ga ignorira. Če mi še en idiot reče, da živimo v patriarhatu, mu odbijem tist primitiven gobec.
džaba bili konji vrani , džaba bili vinogradi in salaši.......
Pri meni ne preživi.
Mislim, da so se seveda, če je zgodba resnična, sodniki tako na okrožnem, kot na višjem sodišču dobro zabavali.
Tako hudo je, če vzameš levičarko. Niti naša skupna izkušnja s primitivnimi in agresivnimi poslankami Svobode ga ni izučila.
Štirje pravičniki so mi prilepili minuse. Naj jih potolažim, da so poslanke Levice enako problematične. Poslanke SD pa ne veliko boljše.
slovenski3, a ti že zatekajo možgani. Glede na to, da sta bila iz prekmurja, kjer je največ Udbaških vernikov, je veliko večja verjetnost, da sta bila desnosučna obsedenca, kot pa levičarja.