Slovenija
10783 ogledov

Pazite, spletnih goljufij je vedno več, pravijo na tržnem inšpektoratu

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 08:03 22.julij 2019.

    Pa tudi komentarji o služenju denarja med komentarji, ki jih nihče ne izbriše, se mi zdijo sumljivi.

    • Avatar vec
      vec 10:08 22.julij 2019.

      To ja, vse brišejo v sekundi, a tega pizdeka gledamo že moslm da več kot leto dni, a se ga kao ne znajo losat al je pa to da mal kapne tudi po strani ?

  • miho 08:02 22.julij 2019.

    Članek, ki opozarja na spletne goljufije na spletnem portalu, ki tudi sam gosti spletne goljufije (ne vem, če Žurnal24 to ve, ampak na njegovem portalu se pojavljajo oglasi o tekočem obvladovanju jezikov po 2 urah učenja, oglasi o instant hujšanju ...prikaži več v enem dnevu, itd, skratka, katastrofa).

  • tomaz 10:10 22.julij 2019.

    Spletni goljufi, ja seveda so, ali pa samo njihove "poslovne poteze". Vsak sam mora paziti kaj naroča, kam se prijavlja in po kaki ceni. V drobnem tisku je vedno tako napisano, da je ponudnik zavarovan. Še celo avast ima samo ...prikaži večma samo opcijo plačila mesečnega odteglaja, ker potem, ko se enkrat odjaviš še mesece traja, da jih prepričaš da to ne potrebuješ več. V bistvu je tu krivda predvsem na nas samih.

  • Snežinko 08:56 22.julij 2019.

    Ok, verjamem, da je tu nekaj smrdljivega, po drugi strani je pa tudi sama uporabnica "malce čudna". Prvo: zakaj hudiča je treba za to ustvariti drug mail? Že to smrdi po morebitni goljufiji. Drugo: če se na nekaj prijaviš in ...prikaži več tega ne uporabljaš to nobenega ne briga, plačat MORAŠ. Primer: internetne storitve. Če imaš paket naročen si lahko dnevno na netu lahko pa čisto nič, plačat MORAŠ v vsakem primeru. Tretje:da se ni znala odjavit tudi kaže na njeno "veliko" znanje o tem. Saj po moje vse piše..

  • Ivo 13:02 22.julij 2019.

    Mene pa zanima kdo nadzoruje pooblaščence, inšpektorate in njihovo delo? Sam imam na inšpektoratu neko banalno zadevo že več kot štiri leta in edini odziv je bil, da je inšpekcijski postopek v teku... Kaj to imajo copy/paste odgovor? Pri informacijskem ...prikaži več pooblaščencu več kot tri leta. Ali kdo ve kje se lahko pozanimam, če sploh kdo dela na moji zadevi na inšpektoratu, ker, ko jim pišem dobim vedno enak odgovor. Ali naj podam prijavo za nevestno delo v službi zoper inšpektorja?? Kakšen predlog?

  • Avatar Bella_McComas
    Bella_McComas 18:59 22.julij 2019.

    Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

  • zorman63 10:27 22.julij 2019.

    Tudi mene so na tem istem portalu popolnoma identično nategnili. Portal mojeznanje je VELIK NATEG, bodite pozorni na njih.

    • Dedrajani 16:29 08.oktober 2020.

      Pozdravljen, tudi jaz imam podobno zgodbo. Bil pa je Jemec gost na jutranjem programu in po mojem posredovanju so umaknili oddajo. Lahko na zasebna sporočila? mogoče bi lahko skupaj šli v tožbo? lp

  • softundsicher 08:11 22.julij 2019.

    Zakaj ženska enostavno ni rekla, da accounta ni naredila ona? Račun na gmailu lahko ustvari vsak, prav tako lahko vnese ime in naslov xy osebe. Za teh nekaj evrov ne bi šli v tožbo. Pa tudi vprašanje če bi lahko karkoli dokazali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.