Šport /sport/olimpijske-igre

Nora anekdota: Prevc mu je povedal, a mu direktor skokov ni verjel

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 13:42 23.februar 2026.

Ko sem začel drugo službo, mi je ena od kolegic rekla, da mi ne verjame, da sem že toliko star če ji ne pokažem osebne. Na ta računsem imel kar nekaj problemov pri nasprotnem dpolu, saj so vse mislile, da ...prikaži več se okrog njih slini mlajši balavec. Žal tudi dolgo nisem naletel tudi na nobeno MILFo, ki bi me vzela vsaj v šolo.

• munja 14:26 23.februar 2026.

Ta perdile je res pravi perdile, človeka postara za pet let, bebec žaljiv. Dobro, saj se nič ne čudim, Italijan pač, ki še sam sebi težko kaj verjame.

boris42 16:26 23.februar 2026.

Pa ta makaronar Pertille bi moral ze zdavnaj dati odstop! S svojimi izjavami, dejanji in predlogi uničuje ta lepi sport! In kot predsednik za skoke bi moral vsak priblizno vedeti koliko casa je nekdo v svetovnem pokalu in koliko je ...prikaži več star! Tako se vsaj vidi koliko skrbi in se mu gre za skakalce! Briga njega samo, da je pri koritu! V skokih so ljudje, ki sploh nimajo kaj za početi tam! Ko so Domnu ušle,smuči je bilo ja vrhu zaletišča preveč ljudi, ki tam sploh ne bi smeli biti! Toliko o organizacij

• Ender 14:07 23.februar 2026.

tudi moj golub izgleda veliko mlajši kot je dejansko star ali mu sive lase dela janša ampak jaz bom volil golub pa makar bo izgubil volitve

boris42 16:29 23.februar 2026.

Ma daj ne kvari nam dneva s tem tvojim šalabajzerjem..domov ga pelji in ga hrani! Pa kaj sploh počneš tukaj kjer je prostor za šport in ne za vašo pokvarjeno politiko in za tega gospoda Natega!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.