Slovenija
18 ogledov

Pet let jih preživi le pol

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 07:45 27.marec 2013.

    In vse je samo slučajnost??' Inšpektorji,policaji ,sodišča,rubežniki,banke...naredijo pogoje za samozaposlovanje nemogoče!! To je samo državni mehanizem "kako pokrasti" male ljudi!! Dajo ti 4.500€ vzamejo pa "vse"Namesto da bi izobraževali ,opozarjali,...in po malem jemali od revežev ,da reveži postanejo plačilno ...prikaži večo sposobni,zavestni državljani. Ta država ali deželica ima resen problem ravbarizma ,glufij ,prevar in nategovanj...in čas je da te politike vsaj kriza nauči "da tako ne gre!"

  • mph 08:12 27.marec 2013.

    "“Subvencije za samozaposlitev so med najuspešnejšimi programi aktivne politike zaposlovanja,”". LAŽNIVCI. Za takšne laži, čeprav je morda "tehnično" res tako, bi moral nekdo za rešetke. Potem bi prihodnjič malo bolj premislili. Edino korist od "espejev" imajo kapitalisti, ki lahko tako ...prikaži več odpuščajo in prekinjajo pogodbe po mili volji. Kot, da ima vsakdo profitabilno dejavnost z s.p.-jem. To je največja svinjarija, ki jim jo je uspelo spravit v promet s tem t.i. "samozaposlovanjem", s katerim so samo optično zmanjšali bedo nezaposlenih, dejansko pa je ostala enaka.

  • mirko 08:32 27.marec 2013.

    Če bi imeli tvorci zakonov na področju vzpodbujanja podjetništva resne in poštene namene, bi uvedli za novega podjetnika dvoletne davčne počitnice. S tem bi lahko odpustili na stotine ljudi v administraciji državne birokracije. Sicer pa je teh 4500 evrov bruto ...prikaži več znesek, neto izplačilo je okrog 3900 evrov. S tem denarjem si podjetnik lahko pokrije stroške za davke in prispevke le za eno leto, pogodba pa je napisana za dve leti odprtja s.p-ja. Če ga zapre prej, mora državi vrnit sorazmerni del, glede na čas odprtja s.p.-ja, od vsote 4500 evrov. Torej čisti mafijski posli z strani države. Kako lahko potem pričakujemo od naroda poštenje, če pa se predstavniki države obnašajo mafijsko ?!!

  • dragec 08:44 27.marec 2013.

    SAMOTZAPOSLOVANJE IN SP- ji SO SAMO POTEGAVŠČINA TEGA SISTEMA!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.