A članek o mladoletni voznici pod vplivom kokaina z Krasa ki je izgubila sopotnika se pa nebo nic objavlalo? Njena mamica Tinkara Kova* dosegla prepoved a?
Stanje na TOTEM koncu je alarmantno vendar ni videti luči na koncu tunela . Nadzor bi morali začeti pri policiji .
Drugje ni nič bolje,to se dogaja po vsem svetu
Nick ,če sem odkrit mene ne zanima stanje v USA itd ...domači prag je pomemben .
Tvoj problem ,ne moj
Zamudil si priložnost ,da bi bil tiho ...
Leon,👍😀
Ja, nekaj ni prav. Ali so umerjali v MB alkotest? Sicer pravijo da morajo odšteti 0,2.... kar je v zraku...
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
A članek o mladoletni voznici pod vplivom kokaina z Krasa ki je izgubila sopotnika se pa nebo nic objavlalo? Njena mamica Tinkara Kova* dosegla prepoved a?
Stanje na TOTEM koncu je alarmantno vendar ni videti luči na koncu tunela . Nadzor bi morali začeti pri policiji .
Drugje ni nič bolje,to se dogaja po vsem svetu
Nick ,če sem odkrit mene ne zanima stanje v USA itd ...domači prag je pomemben .
Tvoj problem ,ne moj
Zamudil si priložnost ,da bi bil tiho ...
Leon,👍😀
Ja, nekaj ni prav. Ali so umerjali v MB alkotest? Sicer pravijo da morajo odšteti 0,2.... kar je v zraku...
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲