Slovenija /slovenija/crna-kronika

Pijan v policiste

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 14:53 10.september 2015.

Z vsemi dodatki in dežurstvi, kar imam informacij, pa verjetno res. V vsakem primeru 1000€, če je to res, je to za terensko delo, premalo kar zadeva mene.

• miro 16:22 10.september 2015.

Veste sploh kako se izračuna povprečna plača??? Ne mešajte gasilske šole z policaji. Se vidi koliko se spoznate na te zadeve in da nimate niti malo pojma o pojmu kar se teh stvari tiče. Bi vi nosili glavo na prodaj ...prikaži večodaj tako kot jo nosijo policaji gasilci in še marsikateri drugi. Hvala da ste prebrali moj komentar

• Hi5 15:57 10.september 2015.

Pa za V.stopnjo izobrazbe in ta njihov 6 mesečni gasilski tečaj je vrh glave dovolj.

• Hi5 14:30 10.september 2015.

Povprečna neto plača policista s peto stopnjo izobrazbe znaša 1040 evrov (http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2015/09/pogajanje_place_zujf.aspx)Pa da ne bi o kakšnih še višjih plačah.

• mph 14:22 10.september 2015.

Na prvi pogled je že izgledalo spet en podel namerni napad. Upam samo, da bodo ostalim, ki so se zaletavali v policijo, sodili zaradi poskusa umora. Policijo potrebujemo kar zadeva mene bolj kot pekarne. Žal, ampak v takem svetu živimo. ...prikaži več Nisem sam policaj, par jih sicer bolj bežno poznam, dovolj pa, da vem, da dobivajo nesramno nizko plačo za tako pogosto kar nevarno delo. Vsaj tisti, ki delajo na terenu bi jim privoščil tudi dvojno in več.

• Hi5 15:56 10.september 2015.

Povsem primerna glede na to, da je povprečna plača v SLO prav okoli 1000€. Spet tako jim pa ni hudo, da bi jim moral plačati več. Malce preveč mehkužcev je v policiji in potem, ko je kakšno sranje vsi skočijo ...prikaži več češ kako jim je hudo in kako so ogroženi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.