Slovenija

Janša pri predsednici: "Prvič mi bo neprijetno iti ..."

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Maribor100 12:10 17.junij 2026.

Muserca goni toliko o socialni državi . socialna država je samo za nekatere dvojni vatli..

• Ender3 12:52 17.junij 2026.

Če pa poslušamo Janšo on goni asocialno politiko..To je počel že v treh vladah in tudi tokrat ne bo nič drugače..Kot vedno samo usta odpre in že širi demagogijo kako je bilo pod prejšnjo vlado vse narobe. Zanimivo pa, druge ...prikaži več kliče k sodelovanju samo takrat, ko ON vodi vlado..Nikoli pa ni kazal zanimanja, ko so drugi sestavljali koalicijo.

torolino 12:56 17.junij 2026.

Janša naj obdavči nonstop lapeže na foromu pa bo Švica🤣🤣🤣

• slovenski3 14:00 17.junij 2026.

Ender3, ti je danes že kdo povedal, da si rdeči bumbar? Vidiš, jaz sem odkritosrčen!

• Ender3 14:03 17.junij 2026.

Ukiniti trolanje na tem portalu bi pomenilo pax in terram za vse udeležence komentiranja.

• Ender3 14:07 17.junij 2026.

Na važno ali sem rdeč, moder ali rumen važno je, da nisem nekomu tlačan..Tu bi mi bilo pod častjo..

• slovenski3 14:17 17.junij 2026.

Tebe še za tlačana nihče noče, ker si neuporaben. Tudi sonce, ki ti sveti in te greje, si je treba zslužiti. Vidiš, tako hudo je s teboj!!

uros8 15:04 17.junij 2026.

Ender3, zanj je sodelovanje samo, če je vse tako, kot si on zamisli. Ostalo ima za osebni napad nanj. Tisti, ki mu delajo pa družbo v vladi, pa niso vredni skupaj niti centa. Krepko prenizke standarde imamo o tem, kdo je lahko politik.

• argentinac 14:31 17.junij 2026.

Pujsa. Pepa je risanka za otroke

• Anči 14:45 17.junij 2026.

Kaj lahko? JJ nabija eno in isto, rezultata za državljane ni nobenega, edino njegovi žepi in žepi njegovih podanikov se vneto polnijo. Polž slinar je maneken proti JJ-u.

• ToSmJest 12:52 17.junij 2026.

Kaj zdaj? Hočemo drugo Švico ali nočemo? V Švici ni javnega zdravstva.

• Janez_533 14:00 17.junij 2026.

Kaj pa bluziš??? Švica ima obvezno osnovno zdravstveno zavarovanje(LAMal), vendar deluje drugače, kot v Sloveniji. Švica ima javno reguliran, obvezen zdravstveni sistem, vendar ga izvajajo zasebne zavarovalnice — zato ni klasično “javno zdravstvo” kot v Sloveniji.

• slovenski3 14:04 17.junij 2026.

Bebo, v Švici morda res ni javnega zdravstva, je pa zasebno zdravstvo zato bolj dostopno od našega čudežneega Kebrovega javnega zdravstva in seveda, kvalitetnejše!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.