Magazin /magazin/vip
31113 ogledov

Plaža Strunjan: Znani Slovenec v sporu z varnostnikom, posredovala policija

Komentarjev 22
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Avatar Leon
  Leon 10:36 02.avgust 2021.

  O Strunjanu je veliko zapisanega in povedanega v negativnem smislu . https://www.24ur.com/novice/slovenija/dotrajani-apartmaji-v-strunjanu-za-120-evrov-na-noc-lastnik-to-je-namestitev-nizje-kategorije.html

 • maja18 17:05 02.avgust 2021.

  In tako "lastninjenje" obalnega prostora se dogaja kljub 87% PROTI novemu zakonu o vodah na referendumu! Zdaj si pa predstavljajte, kako bi bilo v primeru, če bi zakon šel skozi! Vse je bilo že v nizkem štartu, da okupirajo, ogradijo ...prikaži več in polastninijo obrežja morja, jezer in rek!!

 • Jazalen Jazbec 11:35 02.avgust 2021.

  Pošteno bi bilo brati obe plati zgodbe. Sicer pa kdo je ta??? Znana osebnost??? O madona smo nizko padli.

  • Avatar Leon
   Leon 12:15 02.avgust 2021.

   Kakšno zvezo ima kdo je on ? Vsak ima pravico pritožbe za neustrezen postopek uradne osebe . Tudi jaz sem znana oseba ,pozna me najmanj 200 oseb !

  • onxxx 13:16 02.avgust 2021.

   Ma srečo da se je spokal ker če bi naletel na pravega nebi bil več znana oseba hahaha

  • igor558 13:19 02.avgust 2021.

   Ni pomembno če je gospod "znana" osebnost. Zavzel se je za to, da je plaža prosto dostopna vsem ljudem in ne samo tistim, ki plačajo ležalnik. Terme Krka niso lastnik plaže in so samo upravitelj. Na tej plaži so zagradili ...prikaži več del plaže, ki je dostopen samo poti plačilu. In da, preganjajo vse na privatnih ležalnikih vključno z invalidi - sem videl na lastne oči. A res verjameš, da varnostna služba konstantno krši pravila Terme Krka pa o tem nič ne vejo?

 • janislo 15:28 02.avgust 2021.

  A zdaj so že takšni v Slo znane osebnosti? Po moje mu manjka pozornosti in se takole gre ta Tomaž. Naj raje upošteva pravila in bo tiho, kdo ga bo poslušal. Škoda ko ni dobil še kakšne kazni...je pa lep ...prikaži več zgled bil svojim otrokom oz. čigavi pač so bili tam ni kaj.

 • igor558 13:24 02.avgust 2021.

  Odgovor Terme Krka je laž. A res verjamete da varnostna služba konstantno krši pravila oni pa o tem nič ne vedo. Še njihova upravnica plaže je javno po televiziji povedala da "brisačkarji" kot jih oni imenujejo niso dobrodošli in zato ...prikaži več z varnostnikom forsirajo da obiskovalci najemajo njihove ležalnike. Preganjajo tudi invalide na privatnih stolih. Zakon in ustavo pa kršijo že s tem, da so ogradili del plaže, ki je dostopen proti plačilu.

 • leonardo 17:13 02.avgust 2021.

  Zakaj ste se nekateri vrgli na "znan"Slovenec. Znan ali neznan, sploh ni važno. Dobro bi bilo, da bi bilo v takšnih zadevah več Slovencev, ki bi bili sposobni se boriti proti zaslužkarjem kakršna je Krka. Pa smo nekateri Slovenci pač ...prikaži večč takšni, da vtaknemo glavo kot noj v pesek in rečemo "je.." se sam! Žalostno!

 • Koper 15:56 02.avgust 2021.

  Jaz tja kjer imam slabe izkušnje ne grem več.Brez velikega pompa.

 • Ulrich Schaffer 18:29 03.avgust 2021.

  Ja dragi moji če bi šel zakon skozi nebi bilo tega. Se kdaj vprašate po katerem zakonu vam zaračunajo vstopnino na plažo po katerem zakonu se to dogaja in kdo jim da to moč. Naj sedaj odgovarjajo tih 78% ki ...prikaži več so izglasovali ne referenduma...

 • Dani Ovčar 18:24 02.avgust 2021.

  Pokradli so hotele ,sedaj bi pa radi še plažo in morje

 • maja18 17:06 02.avgust 2021.

  In tako "lastninjenje" obalnega prostora se dogaja kljub 87% PROTI novemu zakonu o vodah na referendumu! Zdaj si pa predstavljajte, kako bi bilo v primeru, če bi zakon šel skozi!

  • maja18 17:06 02.avgust 2021.

   Vse je bilo že v nizkem štartu, da okupirajo in ogradijo polastninijo obrežja morja, jezer in rek!!

 • Friderik1950 10:00 18.avgust 2021.

  Gospodu dam prav. Osnovni problem za mene pa je, da imamo veliko zelo male obalice, neuporabne. Lahko bi s stroji 'pojedli' nekaj neuporabnih in nevarnih klisur in pod varnimi kaskadami uredili kaka dva kilometra nekaj varne obale. Drugi bi jo že zdavnaj.

 • radovednica 10:50 02.avgust 2021.

  Kdo trdi, da je potem, ko je nastopal v nekem bedastem šovo "za neumne", že znana oseba? Sicer pa, če je "težil", bi ga morali že zaradi te igrane "poznanosti", pošteno, kar tam "dobro nalomit" in mu iz glave izbiti ...prikaži več "afnanje". Vsi smo le navadni državljani. PIKA

  • igor558 13:18 02.avgust 2021.

   Ni pomembno če je gospod "znana" osebnost. Zavzel se je za to, da je plaža prosto dostopna vsem ljudem in ne samo tistim, ki plačajo ležalnik. Terme Krka niso lastnik plaže in so samo upravitelj. Na tej plaži so zagradili ...prikaži več del plaže, ki je dostopen samo poti plačilu. In da, preganjajo vse na privatnih ležalnikih vključno z invalidi - sem videl na lastne oči. A res verjameš da varnostna služba konstantno krši pravila Terme Krka pa o tem nič ne vejo?

 • Koper 15:52 02.avgust 2021.

  Pravila so za jih upoštevat in ne za jih kršit.Če bi si vsak kopalec namontiral svoj senčnik bi bilo prostora še manj a že tako ga ni.Govorimo o javni plaži.Če se pa gre na divjo plažo,senčniku ne bo oporekal nihče. ...prikaži več Čeprav je vreme na morju spremenljivo in kaj hitro se zgodi,da burja senčnik odnese komu v glavo. Vsak ki pride na morje bi pravila moral poznati. In ker jih ne ,imamo redarje.

 • Koper 11:17 02.avgust 2021.

  To kar imamo zadnji dve leti na naših plažah je grozljivo.Domačini se sploh več ne hodimo kopat. Kultura notranjcev je pod nivojem sprejemljivega.

  • igor558 13:31 02.avgust 2021.

   Bi že nehali s tem. Obala je od vseh Slovencev, tako kot je Ljubljana od vseh Slovencev in se imate pravico "guzvat" vsako jutro na Ljubjanskih obvoznicah. Tu pa gre da za to da Terme Krka omejuje dostop do morja ...prikaži več - ogradili so del plaže, ki je dostopen proti plačilu, na plaži preganjajo vse ki uporabljajo privatne stole/lezalnike in vkljucno z invalidi. In terme Krka niso lastnik kopališča, so samo upravlajlec.

  • maja18 17:07 02.avgust 2021.

   In tako "lastninjenje" obalnega prostora se dogaja kljub 87% PROTI novemu zakonu o vodah na referendumu! Zdaj si pa predstavljajte, kako bi bilo v primeru, če bi zakon šel skozi! Vse je bilo že v nizkem štartu, da okupirajo in ...prikaži več ogradijo polastninijo obrežja morja, jezer in rek!!

  • Koper 18:00 02.avgust 2021.

   Pred 20 leti in več,so bile vse plaže na Primorskem plačljive.In zanimivo,nihče ni kompliciral. Kar se pa obvoznice tiče,hvala lepa. Kar imejte si jo.Preveč lepo nam je doma,da bi kam silili.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.