Slovenija
92 ogledov

Plohe, tudi nevihte, ohladitev, nato pa otoplitev

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • franke 17:13 07.maj 2017.

JAZ PA MISLIM DA NAM NAMERNO NAGAJAJO IN UMETNO USTVARJAJO HLAD,DA BI ČIM MANJ PRIDELALI IN ČIM VEČ ZELENJAVE KUPOVALI V TRGOVINAH. zA TEM STOJI KAPITAL.

• franke 17:18 07.maj 2017.

Nič ne uide ,namerno naredijo.

praufo 13:36 07.maj 2017.

naš koledar po gregoriju (ki se je očitno na vse spoznal) je daleč od luninega koledarja, ki bi lahko bil koledar (nekaj sicer striže, en dan, ampak) ... no o tem lahko razmišljamo, če se prepustimo naravi, vesolju, ... drugo ...prikaži več pa je tisto kar počnejo mojstri z geoinžiniringom, ko ravno tiste dni ko je vse lepo zacvetelo pošljejo hladno fronto, verjetno da ne moremo nič proti enim ali drugim ... grozno je za tiste ki živijo od tega, se mi zdi da bo čedalje težje ali celo nemogoče ... ampak še dobro da na tem umazanem svetu ne bomo živeli večno, kaj ni to ena lepa tolažba

• a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 13:20 07.maj 2017.

Se mi zdi da nekdo hoče prikrit ledeno dobo, pa jim vsake tolko uide kakšen mrzel val - ravno dovolj da vse pozebe in lahko potem lobiji prodajajo svoj umazan GMO in ravno dovolj, da lahko EU zaračunava izpuste CO2 ...prikaži več - pazite koliko dihate :D

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.