Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
90973 ogledov

Po 50 letih sem izvedel, da imam v hiši dve stanovanji, eno veliko le 6 m²

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 07:58 17.februar 2020.

    Nekaj let nazaj je GURS opravil popis nepremičnin ! To kar so takrat opravili ,neuki in folirani študentje je sramota . Reklamacije so ustvarile čakalne vrste na GURS upravah in stanje je ostalo še dalje kaotično . Problem so "strokovnjaki" ...prikaži več ,ki so pripravljali projekt . Pred zid bi jih morali postaviti in vrniti vse plače za 30 let nazaj .

  • Tatjana Ha 09:45 17.februar 2020.

    To je kriv popisovalec kaki študent al pa najeti zunanji ,ki je kaer malo po svoje ,tko , da je treba pazit kaj piše ta , ki pride popisovat mu ni za zaupati nič! Važno je , da so kasirali ...prikaži veči a je točno pa nihče ne preverja na licu mesta. ( da ga je tako vpisal popisovalec, ko smo mu povedali, da prostor ni več pisarna.)“

  • Avatar olor
    olor 10:38 17.februar 2020.

    Kritika je lahko z ene ali druge strani, odvisno na kateri strani stojiš. Poznana mi je zadeva in vem kako je izgledalo z obeh strani. Kar koli je popisovalec napisal, je bilo na stranki, da preveri in nato podpiše. Pri ...prikaži veči tem gospodu, ga je pa popisovalec narobe razumel, oziroma lahko bi mu bilo logično, da prostor s tako majhno kvadraturo ne more biti samostojna bivalna enota, kar dokazuje, da popisovalec ni imel pojma kaj in kako popisuje.

  • rafo 12:40 17.februar 2020.

    kriv je Gurs ,ki jih je zaposlil , ne študenti ,tipično za nesposobno upravo

  • Ender3 12:51 17.februar 2020.

    Meni so po več kot 40 letih našli manj kot 3m viška v večstanovanjskem objektu. Dobro jutro tudi vam na GURSU. Ste nekje med birokracijo in dilentantizmom.

    • fiston 17:04 17.februar 2020.

      No meni so že prej našli 2 metra približno, ne vem kaj je bilo prej..., v glavnem sem prišel do tega, da je zdaj tam kuhinjska niša. Nimam pa pojma kaj je bilo prej, da se ni štelo. No ne ...prikaži več vem tudi kdo je potem na novo meril, mogoče tudi kak od GURSa.

  • fiston 17:02 17.februar 2020.

    Nimam pojma, teoretično bi bila lahko stanovanjska enota. 2x2 metra soba in 2x1 meter stranišče, pa je onih 6 metrov. Sicer onemu, ki popisuje težko ugovarjaš, če ne poznaš zakonov. Jaz sem tudi ugovarjal recimo, da je garsonjera in ne ...prikaži več enosobno stanovanje, pa pravi, da garsonjer ni več. No potem, da nimam kuhinje, ampak samo kuhinjsko nišo, pa pravi, da se to šteje za kuhinjo. Pa recimo 2m2 kuhinja velika... Edino pri prodaji bi kakega begalo, enosobno in bi iskal kuhinjo :)

  • srecnii 09:49 18.februar 2020.

    Najbrž avtomatsko pošljejo dopise ne da bi jih kdo pregledal. Dobr je tem javnim paraziom, se hdojo gret v službo in stiskat enter, klikat

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.