Avto
43 ogledov

Po cestah se vozijo prave bombe

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 12:35 26.oktober 2012.

    Kar se tiče te 230V vtičnice, mi ni jasno, kaj vam glede tega ni jasno. Taka mali razvmernik je kvečjemu kakšnih 50W. To je dovolj za napajanje raznih gadgetov, kot so GPS, mobilni telefon, tablica, brez da kupuješ za vsako ...prikaži več napravo svoj napajalnik. Dragi novinarji, naj vam razjasnim, da pa ma fen na 220 krepko preko 200W porabe. To da pa je to malo kavbojsko videti pa je po vsej verjetnosti zato, ker avto v privzetem te opcije nima, je mogoče celo doma narejena zadeva. Ter kot taka se vam tistim, ki pač zadev ne razumete na tehničnem nivoju zdi hecna. Je bolj praktična rešitev, ker je fiksno pritrjena, ker se zgleda redno uporablja. Sam uporabljam trenutno 300W razsmernik, s katerim lahko brez problema polnim baterije, v primeru večje porabe pa moram celo zadevo prikljuciti direkt na akumulator. Problem pa je da kot takega uporabljam samo občasno, ter ni nikamor pritrjen.

  • Gregor Lončar 07:40 31.maj 2013.

    Gospodje novinarji. A ima kdo od vas slučajno kaj pojma o pojmu ko piše tele komentarje.1. 18 tonska pošast. you wish. Ne s temi pnevmatikami in tem vzmetenjem. (Sem dobr poznavalec kamionov tako da bring on komentarje). Poškodba pnevmatike ...prikaži več pa ni nastala zaradi vzmetenja temveč zaradi zaviranja. 2. Posebne manšete. Nikoli slišal da so posebne. Tam so samo zato da ščitijo zglob pred umazanijo in nasploh zunanjimi vplivi, ter da iz zglobov ne izteče grafitna mast.Sem pa zagovornik izpravnih vozil. Tudi če na zunaj ne izgleda ne vem kako lepo vozilo, mora pa imeti za moje pojme minimalno brezhibnost. Se pravi popolnoma izpravne zavore, volanski mehanizem in vzmetenje.

  • bostyan.87.bostyan 02:00 18.oktober 2012.

    Kaj je narobe če imaš v avti 230v imam tudi sam v svojem avtu in kar dobro lahko polnim prenosnik, kamero, fotoaparat... OK res se kupil ni domače :D kljuka spredaj kaj pa veste za kaj jo potrebuje! Pločevina na ...prikaži več gumi od traktorja kaj, če drži drži itak je še notrr šlauf :D in, če traktor malo rabi profil gume je kot nov in nova guma je pa 300+€. OK na ogledalu ima res malo preveč stvari :D Kable bi lahko malo boljše zvezal... Ko pušča olje z motorja hja kadar bo riblnu bo riblnu :D No druge slike so pa že preveč za na cesto :D

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.