Slovenija

Po nadzoru na bencinskih servisih na dan prišla skrb vzbujajoča ugotovitev

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ivo10 16:26 26.marec 2026.

Zakaj so na črpalke dostavljali manj goriva??? Očitno so ga imeli dovolj, če so ga 30 milijonov litrov prodali Italiji. Po kakšni ceni, gledano napram ceni, ki jo dobijo na slovenskem trgu. In če Kobal Transport pravi, da oni niso ...prikaži več vozili v Italijo, temveč kupci sami, zakaj niso dostavljali na pumpe v Sloveniji "non-stop"?! To kritično dejavnost je potrebno podržaviti, takoj! Lastnike pa razlastniniti ob nadomestilu 30% vrednosti delnice.

• atamama 17:28 26.marec 2026.

Ivo, vprašaj Kobalovo celico SDS.... tu je odgovor zakaj in kako so se zmenilili

Garancija 07:40 27.marec 2026.

Ja itak je bilo vse dogovorjeno,vi državljani ste le nepotrebni balast

• 4krogci 15:55 26.marec 2026.

Sepravi se potrdilo tocno to kar smo ropotal...izdan ukaz da soferji nesmejo vozit...pa lih pred volitvami hahahha eee SDS kako boste vi 1x ko ovce spregledajo propadli!

• Jernej65 15:57 26.marec 2026.

Naslednja vlada mora v podjetjih javnega interesa narediti red. Vse kar nadzoruje privatni sektor, v tem primeru Južna, se gredo samo zajebancije, vse v korist svojih žepov, za ljudi se jim preprosto jebe. Zdravstvo, Naftna podjetja, Železnice, Luko... to so ...prikaži več institucije, ki jih mora nadzorovati država in ne privatni sektor v rokah desnice, kot je to sedaj. Desničarji znajo samo jebati narod in nič drugega.

• maček 17:37 26.marec 2026.

Izdajalci slovenskega naroda,petrol.

Zala 17:19 26.marec 2026.

Smo probali in ne prvič, kaj pomeni, če se kaplar razjezi. Izživlja se nad ljudmi.

• atamama 17:35 26.marec 2026.

So policisti in kriminalisti zamudili edinstveno priložnost deset dni nazaj preveriti stanje in pa dejansko zakaj se ne vozi. So bili nekateri šoferji užaljeni, bi povedali vse, sedaj ko je prišlo na plan in se malo kristalizira pa so ''vodje'' ...prikaži več obvestili šoferje, da ne smejo se pogovarjat z nikomer, ker bodo sicer ob službo.... Ja, kje so najbolj zagrizeni SDS-ovci, tam, kjer so plačali kazen ob upravičenem puntu pred desetletji, pa še vedno verjamejo, da bodo uspeli še tretjič.

• atamama 17:41 26.marec 2026.

Moti pa me pri policiji, tako kontrolirajo ''sovražni govor'', informacij, ki se izvedo iz ''facebooka'' in pa komentarjev spletnih časopisov pa ne jemljejo resno. Kdaj bo ''posvet'' je po pomoti eden objavil izven zaprte skupine, da so se kadri blizu ...prikaži več SDS ali celo aktivni v lokalnih odborih kjer so prevozniki odločili ''zjebat'' vse samo da ne bodo zmagali. Ko sem moral brati za šolo se spomnim, da so takim rekli ''izdajalci''. Pa kako to, ded, oče,sin vsi proti ljudem, sosedom, iz česa????

• Boris 16:01 26.marec 2026.

Diši po strateških redukcijah, politično ali pa le ekonomsko motiviranih.

• GarBollo001 18:04 26.marec 2026.

Nafte je čez glavo -politika je kurba.....

• Pizdamaterina 18:47 26.marec 2026.

Takoj sklicati NO in bando nagoniti domov.

• Matjaz Kampic 18:35 26.marec 2026.

Vedno več je električnih vozil, poraba goriv pa iz leta v leto narašča. Smo se začeli vozit 3x na dan v službo?

• atamama 20:03 26.marec 2026.

To kar porabijo osebna vozila in vsi kmetje skupaj je manj kot četrtina nafte, ki se proda v SLO.... Pelji se po obvoznici....

jate 20:28 26.marec 2026.

seveda se poraba poveča...ker gre za letala

• niloda 17:02 26.marec 2026.

Točno to sem napovedal prejšnji teden. Zaprli so pipco, da bodo manj goriva prodali pod ceno. Logična poteza.

• atamama 17:30 26.marec 2026.

Ni problem cena, problem je kazanje mišic ene stranke v Sloveniji in izgleda, da ničhe ne upa reči bobu bob.....

• Ender3 20:36 26.marec 2026.

Petrol je izvor gospodarskega kriminala. Vodstvo in nadzorni svet zamenjat pod nujno. Ker so politično kontaminirani.

• Optimist11 21:39 26.marec 2026.

Čakam na izjavo g.PIŠEK-a in GZS . Ta ugotovitev pa bi morala biti v poduk vsem, da ni dobro zmeraj prehitro obtoževati vlade. Najbrž se to niti ne bi zgodilo, če ne bi bilo volitev.

• munja 22:33 26.marec 2026.

Saj imajo gorivo tudi druge črpalke ne samo Petrol.

• jakec1575 21:27 26.marec 2026.

gre za izdajo ljudstva. ogrozanje nacionalne varnosti brez posebnega razloga. dokler ne vpeljemo nazaj, da se vklepa javno kogarkoli, ne da so izbranci izjema. lisice gor. dvojni efekt. da taksni zacutijo malo lisice.

Garancija 07:44 27.marec 2026.

Je pa sama vlada kriva,ker dovoli monopol petrola,da izsiljuje džrvljane

• graf 08:09 27.marec 2026.

za lopovsko združbo Južna & Co ne trenem z očesom ... kaj šele da bi tankal pri njih

uros8 21:37 26.marec 2026.

Bom pač bojkotiral tega trgovca z naftnimi derivati. Pa sam razlagi oz. pojasnilu ne verjamem.

• bobubob 18:46 26.marec 2026.

Nekdo reče le besedo in nafta se podraži - ista nafta, obremenjena z dodatnimi stroški zaradi pravičnih pobijanj, ki jih izvajajo naši zavezniki po lastnem, z bombami napisanem, mednarodnem pravu kjerkoli in kadarkoli nad komerkoli se jim zazdi, pa je ...prikaži veče že čez en teden na pumpi? Pa kaj, pomembno je, da revolucija poteka uspešno in da jo mi enoglasno podpiramo. Torej za domovino, z Brusljem naprej, tovariši!

• Toma 07:41 27.marec 2026.

Tu pri nas na podeželju ni bilo nekih problemov. Po par bedakov je res te dni dežuralo v vrsti, jaz pa sem dotočil, ko sem lahko kot prvi zapeljal do ročke ;-)

• slovenski3 22:34 26.marec 2026.

Tržni inšpektorji so pač državni uslužbenci, ki so morali ugotoviti taka "dejstva", ki bodo všeč njihovemu vrhovnemu vodji, Sicer pa tržni inšpektorji ne slovijo po sposobnostih in delavnosti, samostojnosti in neodvisnosti, Plačujemo in prenašamo jih samo zato, da se oblast ...prikaži več lahko hvali, da jih sploh imamo, torej zaradi videza.

• tlacan 07:34 27.marec 2026.

Sem delal na Petrolu in so inšpektorji večinoma spregledali tudi očitne in hude nepravilnosti kaj šele manjše. Inšpektorji so očitno tokrat dobili dovoljenje, da zapišejo ugotovitve. Za razliko so tokrat Petrolovci šli predaleč v prepiru z vlado in jim tokrat ...prikaži več manipuliranje s podatki ne bo uspelo - vsaj upam, da se bo kaj spremenilo.

• impact 17:08 26.marec 2026.

Tukaj se poraja vprašanje katere črpalke so oni preveril. Delavec na manjši (ne mikro) lokalni pumpi mi je rekel, da imajo v regijah prioritetne lokacije in so vozil njim. Manjše pa morajo čakat. Seveda so te manjše imele manj dostav, ...prikaži več večje pa več. Če hočeš vlečt zaključke rabiš celo sliko... Sam sem v tem obdobju moral it 4x tankant in vsakokrat so na tej prioritetni lokaciji imeli gorivo.

• oneh 17:16 26.marec 2026.

V izrednih situacijah je povsem logično, da se naredijo prioritete, Ker pa je za levake to obdobje tudi izredno imajo tudi oni prioritete- za svoj poraz na volitvah (iz 52 so padli na 40 mandatov) morajo najti krivce. Ker je ...prikaži več Janša isti (in že apriori kriv za vse) rabijo nove krivce. Zato je sedaj to Petrol, pa neke črne kocke, pa Izrael, pa Trump, pa... Dejstva so tu bolj moteča kot drugače resnica za levaka. In ker so levaki taki bedaki imamo še vedno svobodo, pa levaki- zakaj ne plešete več?

• tlacan 07:38 27.marec 2026.

Ni delavec povedal, ker ne sme ampak so sledili dokumentom. Vsaka črpalka ima zapisnik o prevzemu. Enako imajo vsa skladišča sledljivost vsega pretovora.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.