Čudežev ni, je le nam še nepoznana zakonitost in taki dogodki nam to potrjujejo, le da nekateri nikakor nočejo priznati svoje majhnosti.
Nadutost človeštva ne pozna meja, kljub temu, da poznamo morda le procent vseh zakonitosti, ki veljajo okoli nas.
Tudi jaz poznam primer, ko je bil sin sodelavca na daljavo ozdravljen rakaste tvorbe v trebuhu v velikosti jabolka. Takrat je bil star 14 let, zdaj nekaj čez 50 in se mu do zdaj rak ni nikoli ponovil. Je pa… ...prikaži več res, kot pravi možak, da v se vse ne da pozdravit, tako da ni vse reklama kot pravijo nekateri.
Če bi bilo karkoli resničnega pri tej zgodbi....bi bili že vsi na svetu ozdravljeni od vseh bolezni...tako pa naša gnila država dovoljuje takim drekom, da sploh obstajajo
Tudi mi imamo enga bajaličarja in zdravilca ki pa je nepričakovano umrl za rakom
Znano je, da sebi ne morejo pomagati. Koliko pomagajo drugim pa je vprašanje za milijon.
Čudežev ni, je le nam še nepoznana zakonitost in taki dogodki nam to potrjujejo, le da nekateri nikakor nočejo priznati svoje majhnosti. Nadutost človeštva ne pozna meja, kljub temu, da poznamo morda le procent vseh zakonitosti, ki veljajo okoli nas.
Podpišem.
Tudi jaz poznam primer, ko je bil sin sodelavca na daljavo ozdravljen rakaste tvorbe v trebuhu v velikosti jabolka. Takrat je bil star 14 let, zdaj nekaj čez 50 in se mu do zdaj rak ni nikoli ponovil. Je pa… ...prikaži več res, kot pravi možak, da v se vse ne da pozdravit, tako da ni vse reklama kot pravijo nekateri.
Zopet en ki misli da je Bog.
In zakaj delate reklamo šarlatanu? Ga bo še kdo resno vzel.
Lažne novice
Seveda ja🤭
Če bi bilo karkoli resničnega pri tej zgodbi....bi bili že vsi na svetu ozdravljeni od vseh bolezni...tako pa naša gnila država dovoljuje takim drekom, da sploh obstajajo
Ne vem kaj ima država pri tem..?
Slavko glede na tvoj komentar se vidi, da nisi prebral članka.