Slovenija
26 ogledov

Po vseh križih križ čez križ

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ipavc 12:59 25.oktober 2011.

    Cajt je že bil

  • graff 09:21 25.oktober 2011.

    AC odsek, Perčica - Podtabor, dolg cca2,6 km, ki se gradi od leta 2006 je navečja gradbena in politična sramota Slovenije.Ta zadnji odsek, ki sicer izhaja iz prvotnega plana izgradnje AC križa v SLO, to je Šentilj-Koper, Karavanke-Obrežje, ni ...prikaži veči dokončan, ker se je vmes zaradi zlorabe politike in drugih nečednosti zgradilo marsikaj prej, kot denimo pomurka, katere pričetek gradnje je bil predviden za leto 2013, Maribor-Ptuj-Draženci ipd.Da smo Gorenjci potegnili ta kratko se v prvi vrsti lahko zahvalimo ,,gorenjskim,, poslanecm, ( ne vidim nobene razlike med Ruparjem in Beblerjevo), ki jim je bila Gorenjska zadnja briga med tem ko so vmes pridno podpirali pretakanje denarja in investicij v druge predele države, predvsem v Prleškoprekmurski konec.(lonec)Bo kdo odgovarjal, seveda nihče, čeprav v tujini v tem času zgradijo najmanj 100 km avtocest z viadukti vred pa še sama gradnja je bistveno cenejša kot pri nas.Preveč svinjarij so nam storili, da b

  • McBobo 18:38 25.oktober 2011.

    KONČNO. Če bi kitajci gradili, bi bilo v roku pol leta ferik ali pa še prej. Sedaj bomo gorenjci pridobili na času vsaj 5 minut prej na cilju. Zdaj naj pa čimprej še mitnice podrejo, ki so ravno tako nacionalna ...prikaži več sramota. Tujec plača vinjeto, potem pa pred mitnico stoji tabla z napisom- cestnina. Marsikateremu ni jasno, kaj narediti in naredi zastoj na mitnici. Res žalostno, koliko časa potrebujemo, da se pri nas stvari konkretno odvijajo in udejanijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.