Magazin /magazin/vip

Po žalitvah: Carmen razkrila del pogodbe s POP TV

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2025_je_anus 09:01 23.februar 2026.

Mater so bizarne te plasticne babe z napihnjenimi žnabli, silikonskimi vimeni in umetno povecano ritjo. V resnici bi si morale dati povečat nekaj drugega: možgane. Ampak za to jih je najprej treba imeti. Če jih ni, se jih ne da ...prikaži več povečat. 0×100 je še vedno nič.

• maček 08:57 23.februar 2026.

Sramota za gledalce.

• Ender3 09:57 23.februar 2026.

Sramota je kaj nam ponujajo. Treba je bojkotirat te neumnosti POPtv. Tej komercijalni greznici bi morali odvzet licenco in delavne frekvence.

Človek2025_je_anus 10:13 23.februar 2026.

Pač ne gledaš, pa je. Jaz še vedel ne bi za ta sranja in ta folk, če ne bi o tem tu gor pisali, ker popa pri nas ne gledamo. Ne zaradi nekega principa, ampak ker tam ne najdemo nič ...prikaži več zanimivega. Sicer pa gredo tudi tukaj te kozlarije v glavnem mimo mene, ker žuto rubriko v glavnem ignoriram. Če vidim kako glupo fotko, prescrolam direkt na odgovore in kaj siknem, berem pa ne, tako da sploh ne vem, kdo je ta frača in me niti ne zanima. Ignore je najboljsi način, da se izogneš bedarijam.

• matermila 10:22 23.februar 2026.

Človek 2025, ga pa plačujemo v paketu in to je tisto kar ni prav. Saj velika večina tega sranja ne gleda, ga pa plačuje.

• rd2dmk2 10:43 23.februar 2026.

da bo jasno- nisem videl niti sekunde šova kmetije niti v eni sami sezoni. nič od nič- ampak če grejo v kmetijo tipi la Toya potem veš da tam krave umirajo v najhujših mukah, kajti sena in gnoja ti ne ...prikaži več znajo obdelat. in zato mi ni jasno kaj ima sploh skupnega ta greznica s kmetijo. a mogoče hodijo v bruselj protestirat. imam pa predlog za POP tV namesto piščet in kakšnih beckov in krompirja- naslednjo sezono čebelnjak in čebele- bodo vsaj mal mogoče imel vsi nabuhle nekatere dele telesa

malonaokoli 10:43 23.februar 2026.

Vas moram razočarat jaz gledam SRF in tam vas ni.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.