Avto
243 ogledov

Po zaprtju slovenske ceste za 70 odstotkov manj črnega ogljika

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • banja 10:14 04.september 2016.

    Raziskavam ne verjamem, kakor pri nas ni ničemer verjeti. Zrak je slab, to je dejstvo. Zato ima normalno mesto, ki je obenem še glavno mesto države, javni prevoz na elektriko. Ljubljana je to že imela. Mesto bo imelo mnogo boljši ...prikaži več zrak, ko bo imelo javni prevoz na elektriko.Največja neumnost pa je, da se na najožjem delu Ljubljane (med Tivolijem in Grajskim gričem) zapre eno od dveh cest, ki povezujeta sever z jugom.

  • popokatopetl 09:03 02.september 2016.

    Meh, odkrili so toplo vodo, črni ogljik se je preselil na druge ceste. Če bi cesto zaprli še za avtobuse, bi ga bilo še manj, a ne!? Če bi hoteli res nekej narest, bi morala rešitev bistveno pospešit javni ...prikaži več prevoz, tako da bi si ga ljudje tudi bolj želeli uporabljat. Buse bi bilo treba speljat etažo nižje. Seveda bi stalo več, ampak s tole prenovo so vseeno vrgli stran kar nekaj denarja za nič pohitritve, poleg tega pa zadevo zabetonirali za naslednjih n desetletij. Poleg tega bi k kvaliteti življenja v centru v razmerah ko promet namenoma dušijo pripomoglo še to, da tam ne bi več pustili zidat stolpnic. Žal so podelili že cel kup gradbenih dovoljenj, pred poslabšanjem prometne situacije nas je začasno obvarovala kriza, ampak zdaj jih počasi že zidajo naprej.

  • banja 10:24 04.september 2016.

    @popokatopetl ! Elektrika, elektrika! javni prevoz v mestih MORA biti na elektriko. Razmisli, kako so na SŽ jamrali, ko jim je požled potrgal elektične vode, kako drago je za njih, ko morajo voziti z dizel lokomotivami. Ergo: koliko cenej bi ...prikaži več se vozili po Ljubljani, če bi bil javni prevoz na elektriko.Pri javnem prevozu se elektrika ponuja sama od sebe. Železnice, metro, tramvaj, trolejbus.

  • izRODEk 09:00 02.september 2016.

    Poenostavljeno: vse bi naredili, da bi lahko pljunili čez župana Zorana Jankovića. Pa ne gre, ker ste pre-zaostali, da bi mu zmogli slediti. :)

  • max 10:11 02.september 2016.

    Pljuvanje čez župana je brezplodno. To, ali župan dela za korist mesta ali zraven večinoma za svoj lasten žep, je pa druga tema, ker župani pridejo in grejo,mesto pa ostane nam in našim potomcem.

  • boogin1 10:23 02.september 2016.

    IzrodekTebi župan najbrž plačuje, da kvasiš take traparije. Ali pa si morda res ubog na duši.

  • tecumseh_1975 10:38 02.september 2016.

    pri toplarni na zaloški so pa tablo raje kar dol sneli.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:57 02.september 2016.

    Zanimivo da o tem pa noben ne poroča :) Meritve sam tm kjer lepo zgledajo ..to je važn :)

  • kapibara 11:48 02.september 2016.

    Luštn je pit kofe v centru, zadaj pa bus na rdeči čaka..

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 12:13 02.september 2016.

    avtocesta okrog ljubljane je bila mišljena kot obvoznica da se promet v sami Ljubljani zmanjša ,samo ker je zaslužek na prvem mestu in moraš kupit vinjeto pa je vse skup en drek

  • janez 14:50 02.september 2016.

    Življenje v Ljubljani je z Jankovićem postalo dražje za 72%. Za Ljubljančane je Jankovič naredil samo škodo!

  • banja 10:27 04.september 2016.

    Janković bo naredil zares nekaj velikega, ko bo uredil javni prevoz na elektriko. Ko bo premagal Kardeljevo zaostalost, ki je ukazala v Ljubljani ukiniti javni prevoz na elektriko.Do takrat pa je tako zaostal, kakor je bil zaostal Kardelj.Sicer ...prikaži več pa, mislim , da ti tega ne razumeš.

  • max 09:52 02.september 2016.

    "Popokatopeti" je pa Ljubljana v svetovnem merilu malce večja vas,in je težko zarisati jasno mejo med poslovnim centrom kamor seveda spadajo stolpnice ( na pa v potrošniško meko BTC) in starim delom mesta.

  • popokatopetl 10:21 02.september 2016.

    Hja, delno imaš prav. Nisem mislil tolk za stari in novi del mesta in slog gradnje ki tja spada, bolj za gostoto pozidave in prometno infrastrukturo ki jo podpira. V velemestih imaš gosto naštepane stolpnice, ampak zadeva deluje ker imajo ...prikaži več metro itd. Pri nas okrog obvoznice tudi ni tak problem še par stolpnic postavit, kjer so ceste pretočne in na splošno gostota ni tako huda. Ampak čeprav smo malo večja vas je center že toliko prometno zadušen, da je dodatno večanje koncentracije vzdržno le če naredimo preboj pri javnem prevozu, tako da bi se tudi japiji začeli selit nanj. Ne tako kot zdaj, ko vsaka nova stolpnica k sebi pripelje novo poplavo pločevine. O pravem metroju najbrž lahko samo sanjamo, ampak npr ena podzemna etaža za avtobuse od Kozolca do Aškerčeve ali nekaj podobnega pa mogoče ne bi bila taka znanstvena fantastika.

  • max 09:45 02.september 2016.

    Niso odkrili tople vode. Samo z manipulacijo z podatki so dokazali,da je voda topla v resnici pa je še vedno ledeno hladna. Nihče me ne more prepričat, da je zapora 300 metrov ceste bistveno izboljšala zrak v mestu. Samo koncentracije ...prikaži več so se premaknile na območja okoli centra. Je pa Slovenska cesta sedaj bistveno lepše urejena kot prej, to je pa tudi vse.

  • nostradamus 12:40 02.september 2016.

    izRODEk / danes, 09:00po vsej verjetnosti si na placilnem seznamu MOL-a ali pa samega dona v kolikor se motim se opravicujem a v tem primeru svetujem obisk kakega zdravnika saj si dobesedno obseden z jankovicem

  • valerijakregar 14:38 02.september 2016.

    pa pufe, ki jih bo zapustil , si pozabil omeniti.morali bi biti na prvem mestu tvojega naštevanja !!!!!!!!!lp

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.