Slovenija
34 ogledov

Pobegi iz prizorišč nesreč: Letos že 1.307 primerov

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 10:19 15.julij 2015.

    Tega gospoda so romuni pospravili že prej…potem v kamion posadili svojega voznika…nato povzročili nesrečo (atentat na tožilca!!)…Nato je tisti šofer, ki ni ta, ki ga iščejo pobegnil s kraja nesreče v nek drug romunski avto, ki je ...prikaži več pripeljal po nasprotnem pasu in ga več ni v SLO…Ta revež, ki ga iščejo pa verjetno leži v neki kraški jami…

  • dimnikar 11:54 15.julij 2015.

    Odlična teorija zarote! Si se sam spomnil, ali videl kje drugje zapisano?

  • asmas 16:01 15.julij 2015.

    regan ne lapaj nebluzetip se je pogovarjal s policaji nato pa iginil to povem iz prve roke.ne pa neki atentat.raje pokadi en džoint-danes ga še nisi ker ti je zmanjkalo dnara- in pejd spat

  • miho 10:40 15.julij 2015.

    Rekel bi, da drži vsaj del tega. Indici so naslednji:1) poškodovani je romunski tožilec2) romunski avto je stal na avtocesti - že večkrat videno 3) enak scenarij kot pred časom - tudi s tovornjakom v romunske ...prikaži več državljane na avtocestiIz vsega navedenega bi utegnilo izhajati, da Romuni na naših avtocestah uprizarjajo nekakšno igro - tragedijo.

  • Žurnalček 15:19 15.julij 2015.

    Naj g .Menegalija , k tko rad daje izjave in se slika , pove SLO javnosti , koliko kazni je napisala njegova policija voznikom, zaradi neprimerne obutve . Natikači!!!! Da zato ker je vozil 40 tonsko mrcino bos ! Kako ...prikaži več lahko z natikači , pošvedranimi , pritiskaš z občutkom na zračno zavoro ? Kakšne prevoznike najema Petrol ?? Kako lahko sploh takšen šofer neprimereno obut za poklic , ki ga opravlja sploh vstopi v EKSPLOZIVNO SKRAJNO NEVARNO OBMOČJE SLADIŠČA NAFTNIH DERIVATOV ??? Kje imajo VARNOSTNE INGENIRJE , kaj ali v bližji bodočnosti lahko pričakujemo EXPLOZIJO skladišča Zalog , zaradi PLASTIČNIH NATIKAČEV ., ko mu bo tam noga spodrsnila in bo šel v rezervoar ?? Šlamperaj PETROLA , sam njim zgleda je važna samo ćim manjša cena prevoza , kakšno sramoto jim pa takšni šoferji delajo pa ni važno ! Zaletela se je cisterna PETROLA , pa lahko sto X , govorijo o pogodbenem prevozniku !

  • Žurnalček 15:23 15.julij 2015.

    Če naša policija ne pove takoj ali so se med seboj poznali -šli skupaj na dopust- ali ne , je vsaka nadaljna preiskava Prometne policije , brez vključitve Kriminalistične v katerikoli smeri BREZPREDMETNA !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.