jaz sem že mama in babica....pa vendarle ne upam bit tako "pametna"kaj bi naredila....ker ko se soočiš s čim hudim šele takrat razmišljaš kako in kaj...in seveda o tujih otrocih ,ki niso tvoji lažje pametuješ kot o svojemu
Vsak starš se pač odloča kot misli, da je prav, ampak z vsem spoštovanjem - da morajo starši in celotna družina, celo življenje gledat otroka, kako se muči in trpi , pa mu ne morejo pomagat, je pa zelo zelo… ...prikaži več boleče in žalostno.
Tudi pri mojem nečaku niso želeli narediti carskega reza in je svakinja rojevala skoraj 22 ur, ampak nazadnje se izšlo dobro. Komentirali so ji "gospa, to je ogromna operacija, prereže se cel trebuh, kar potrudite se še malo!" Ko človek… ...prikaži več bere, kaj vse je morala samo zato, ker je porodničarje strah carskega reza, pretrpeti družina, ti zledeni kri. Ne 500k eur, ampak vsaj milijon eur!
malonaokoli: ti si eno veliko teslo ... Lahko te je sram. Aja, ne more te biti, ker ne veš, da si. Slabo se počuti samo tvoja okolica, ti te mora prenašati.
v tem primeru kot je s tem otrokom ki je živel kot rastilna je bolje oditi iz tega sveta kot živet celo življenje na vozičku
kakor za koga...ne moreš pametovat ali sodit....razen ,če si sam kot starš dal to čez
potem kaj izvoli imet tako življenje ker ne moreš nič samo tam si v kotu :D ........eni ste res pojave.........
povej,če si že starš ali ne
jaz sem že mama in babica....pa vendarle ne upam bit tako "pametna"kaj bi naredila....ker ko se soočiš s čim hudim šele takrat razmišljaš kako in kaj...in seveda o tujih otrocih ,ki niso tvoji lažje pametuješ kot o svojemu
Vsak starš se pač odloča kot misli, da je prav, ampak z vsem spoštovanjem - da morajo starši in celotna družina, celo življenje gledat otroka, kako se muči in trpi , pa mu ne morejo pomagat, je pa zelo zelo… ...prikaži več boleče in žalostno.
munja seveda je boleče in žalostno...ampak tukaj res nisem pametna kaj in kako bi...takim staršem pa velik poklon in respekt
Smrt otroka starša zaznamuje za celo življenje. Nikoli več ni pravega veselja v njem.
Po bitki so generali vsi...
Tudi pri mojem nečaku niso želeli narediti carskega reza in je svakinja rojevala skoraj 22 ur, ampak nazadnje se izšlo dobro. Komentirali so ji "gospa, to je ogromna operacija, prereže se cel trebuh, kar potrudite se še malo!" Ko človek… ...prikaži več bere, kaj vse je morala samo zato, ker je porodničarje strah carskega reza, pretrpeti družina, ti zledeni kri. Ne 500k eur, ampak vsaj milijon eur!
Ko vidim to pohojeno žabo "Matoza", potem vem, da je pravica na drugi strani in ne na strani, ki jo zastopa za žabon.
Cepec nerazgledan....
Marko035, tvoje motnje bodo tudi reševali v bolnišnici. Z napako, brez _ kdo ve ?
Nekaterim zakoncem ni usojeno biti starš. Žalostno kam pripelje želja hočem imeti, ne glede na ceno in nje posledice...
Krivit vse druge, ker njeno telo ni bilo primerno za rojevanje...a sedaj bi pa še pol milijona nagrade ?
To je tvoje dejansko stanje, ali se delaš? IQ =0
malonaokoli: ti si eno veliko teslo ... Lahko te je sram. Aja, ne more te biti, ker ne veš, da si. Slabo se počuti samo tvoja okolica, ti te mora prenašati.
malonaokoli.....si starš???? upam da ne...groza