Zdravje
7830 ogledov

Zadnji podatki: Trend se je, tako kaže, obrnil na slabše

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:12 14.oktober 2021.

    kdaj boste dojeli da je okuženi enako kot cepljen. pa še zastonj cepljen. ne rabi deset osebkov administracije, ki bi lahko naredila kaj pametnega recimo pravino obravnavala opečene mladoletnike, mlade dame z vnetim slepičem. kmete ukužene z mišjo mrzlico in ...prikaži več podobne primere. ne pa da pol slovesnke medicine preklada papirje za cepljenje. to bi lahk delali strokovnjaki na IJS, ki tako dobro obvladajo brez papirno obdelavo podatkov na najnovejših abakusih.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:35 14.oktober 2021.

    Koliko je pa gripe? In koliko na novo odkritih rakavih bolnikov so odkrili, pa koliko jih čaka na operativne posege in koliko na specialistične preglede..... Celo zdravstvo se vrti okoli covida ljudje pa umirajo in bodo umrli mnogo prej , ...prikaži več ker ni ustrezne obravnave.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:00 14.oktober 2021.

    No tokrat govorite o odstotkih, kar je prav, ne poveste pa bistvenega...V zadnjih 14 dnevih smo imeli NIHANJA vse od 17 do 24 % okuženih, torej glede na številke ne moremo reči ali se zadeva umirja ali ne. Vsaj skokovito ...prikaži večo ne narašča več.....In še o procentih ...Zelo so odvisni od tega ali in koliko je od testiranih tistih, ki so imeli pozitiven hitri test in koliko ostalih...Teh podatkov seveda v interesu mahinacij "nimate" Banda..

  • Avatar jate
    jate 10:37 14.oktober 2021.

    ja ja seveda ,kako da ne...treba je preuredit številke

    • Avatar jate
      jate 10:39 14.oktober 2021.

      potem takem je to super če upada trend cepljenja in raste število okužb,torej sledi prekuženost,prebolevnost in cepit se ne rabiš,ker si potlej naravno cepljen...SUPER BINGO

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:14 14.oktober 2021.

    In, če že govorite o poslabšanju, v torek je bilo pozitivnih 21,6 % testiranih..

  • Ingrid_Travis 16:20 14.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • marko345 10:45 14.oktober 2021.

    Če bi bili pa vsi cepljeni, pa nobenega uvoza, bi pa lahko normalno živeli, tega pa necepljeni nočete povedat.

    • si_rob 11:48 14.oktober 2021.

      Dej no nehaj, tudi, če si cepljen zboliš. Vem iz lastne izkušnje. Cepivo te ne reši pred okužbo, je morda še bolj zavajajoče.

    • marko345 12:41 14.oktober 2021.

      Si- rob, to kar sem napisal pomeni vsi cepljeni, to kar si pa ti komentiral je pa nekaj cepljenih ostali pa ne cepljeni. Tudi ne drži, da če si cepljen zboliš, sem cepljen in nisem zbolel, vsi necepljeni pa bodo ...prikaži več slej ko prej zboleli in to na lastno željo pa v primeru bolnice na stroške države- pa brez razlaganja da saj vsi plačujemo za zdravstvo, to tudi ni res, vsi začasni pripeljejo cele družine, ki nič ne plačajo za zdravstvo, so jih pa polne bolnice, vem iz lastne izkušnje.

    • rd2dmk2 15:05 14.oktober 2021.

      si_rob. ne sanjaj.. cepivo te ne reši pred zbolevanjem, niti ni večno. če pa se okužiš in zboliš pa imaš naravno odpornost. otrok, ko pride na svet ni imun proti ničemur in v prvem letu se z normalnim življenjem okuži ...prikaži več z vsem živim in potem lepo živi.. daj dojenčka prvih par let v izoliran inkubator, boš videl kolk časa bo preživel, ko ga spustiš v"divjino"

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.