Slovenija
58 ogledov

Pogajanja avtoprevoznikov uspešna

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 10:07 05.januar 2014.

    Vlada vidi ,da trransport ima kar nekaj zaslužka...ona bo naredila vse da prevozniški denar usmeri v svoj žep..Res pa je da lahko proba prisiliti prisiliti prevoznike in v tem nikoli ne bo uspela...ker nekateri prevozniki si plačujejo svoje pravice pod ...prikaži večd pultum in to že od leta 91 dalje..Lepo bi bilo da naša vlada začne pošteno delati v prid vseh državljanov in ne samo za posameznike...čas je za to ali za bankrot z revolucijo.

  • Stolp 15:43 05.januar 2014.

    Res kot je spodaj @graff omenil, ogrožajo našo pravico do prostega gibanja. In če država nič ne naredi se moramo res sami organizirati.Predlagam, da se zbere skupina zamaskiranih 100-200 ljudi(vsekakor številčnejša od njih) in ko bodo stali tam ...prikaži več s tovornjaki, se jim gre samo gume bušiti pa mogoče še stekla za nameček razbit.

  • Johan Spohan 19:07 05.januar 2014.

    V Sloveniji očitno vsak tovornjakar izsili kar si je zamislil. Kaj pa lahko zaposleni v firmah naredijo? Kako naj postavijo tovarne na ceste in izsiljujejo? Prevozniki naj se zavedajo da so odvisni od gospodarstva in naj se že enkrat ohladijo ...prikaži več in nehajo z zaporami izsiljevati in zahtevati razne ugodnosti na račun davkoplačevalcev. Očitno so tako svete krave kot banke!

  • graff 08:35 05.januar 2014.

    Oborožen bom z ,,molotovko,,! Vsak poizkus preprečitve prostega gibanja iz osebnih in zdravstvenih potreb lahko pomeni, da se bo ,,klobasa,, skuhala.

  • ennanova 12:59 05.januar 2014.

    Slovenska zaprtost, krščanska morala in komunizemKrščanska morala preganja ljudi. Ne navdihuje jih in ne daje jim upanja. Pritiska nanje in izkorišča njihove že obstoječe občutke krivde ter zmožnost za pokorno, konformistično vedenje, sledenje avtoriteti, poslušnost, boječnost, strahopetnost in odvisnost ...prikaži več od drugih. Danes bolj kot prej potrebujemo držo ljudi, ki …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1382-slovenska-zaprtost-krscanska-morala-in-komunizem

  • graff 13:38 05.januar 2014.

    Pejt k psihiatru, če ti sploh še kdo lahko pomaga.Pa dejte že nehat s socializmom, komunizmom in drugo navlako. Vam, ki to vseskozi poudarjate je cilj, mafijski kapitalizem, ki je načel in v dobršnem delu sesul Slovenijo. Pa še ...prikaži več to, v bivši YU je Slovenija veljala za leglo kapitalizma, vi pa danes SLO uvrščate k Severni Koreji. Pa ja menda Bavčar, Šrot, Kordež, Tovšakova, Černigoj, Kramar, Pavček, Mariborska nadškofija. orožarji taki ali drugačni in druga sodrga niso bili ,,komunisti,,, ne, dokazano so bil, vaši idoli, "pajdaško roparski kapitlalisti"!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.