Slovenija
18 ogledov

Policija drvi v stečaj

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • milek 11:33 25.avgust 2013.

    Glavno da bo za NLB in pa za desusove upokojence.

  • allstarr111 11:56 25.avgust 2013.

    Jebo ti upokojenc mater, kdaj ti bo jasno da ti ki so u pokoju so svoje oddelali, in dolga desetletja vplačavali za penzijo in seveda obenem prispevali za davek in zdravstvo. A takim bi ti pobiral al kaj ?

  • Andrej Kovačič 14:13 25.avgust 2013.

    ti moraš čimprej zdravnika obiskat kake pišeš...... pa v 5C k matematiki tudi, če pa si nisi sposoben podatkov o številu uniformiranih policistov po posamičnih državah najt pa še toliko bolj žalosto vse vkup... lahko noč

  • dragec 12:43 25.avgust 2013.

    še en uniformirani del JU drvi v stečaj (ali je že v stečaju)

  • Andrej Kovačič 13:43 25.avgust 2013.

    kreten, že sinonim pod katerim pišeš kaže v tej smeri.....

  • milek 14:33 25.avgust 2013.

    Bi, še posebej tistim, ki so šli v penzijo pred 50-im in ki imajo več kot 800,00 €.

  • allstarr111 12:00 25.avgust 2013.

    Aja še da se malo popravim, govorim o delavcih in ne rdeči bandi ter borcih NOB, ki jih sicer ni veliko, ampak napaka je da so se lahko te penzije prenašale, ter jo lahko praktično neomejena.Aja pa za ...prikaži več razne "zaslužne" tudi velja da so zaslužni predvsem za minus, če se reže naj se reže tem, ki niso z ritjo mignili da imajo danes lepe penzije, ne tem ki so garali.

  • HappyBunny 13:17 25.avgust 2013.

    tvoje odstotke.6. Poglej na cesti te policija ne more zajebavat, če voziš po pravilih in nisi pijan. Žal verjetno večkrat voziš pijan in kriviš policijo, ker si moral plačat kazen ali celo ponovno opravljati vozniško.7. Predlagam ti, da ...prikaži več se naslednjič vzdržiš komentiranja o stvareh, ki nimaš pojma, res je da smo demokratična država in vsak lahko pove kar hoče, samo s svojimi komentarji si prav smešen. Človek bi rekel, da nisi razgledan in tudi izobrazba bolj peša.Lp

  • Šemefuky 11:55 25.avgust 2013.

    Kaj se sedaj jokate sindikalisti, ko pa ste za en burek pri plači za nekatere prekinili stavko in PreViranta naredili za pogajalskega junaka, ki vedno zna in zmore. Nikoli ne poveste kolišen in koliko plačan imate vaš vodilni in kao ...prikaži več strokovni kader, ki se pase in spletkari, druge koristi pa od njega ni. Upam, da si zapomnete prašičjeglavega za vedni in ne ga preiskovati, ker je prase na vaši strani in bo poskrbel za vas, tako da boste hodili scat za vogal policijske postaje, ker vam bodo zaprli vodo in boste oblečeni v svoje kavbojke, ko ne bo za uniforme. Vprašajte njega, če je pri njemu in v njegovem kabinetu taka kriza in koliko je pri sebi prihranil pujs. On se še vedno vozi z A8 po LJ.

  • graff 12:28 25.avgust 2013.

    Kaj drugega pa je bilo pričakovati od politično kriminalno kapitalske združbe, podprte z odvetniškim podzemljem. Pogreb policije se je začel l. 1998, ko je Mirko Bandejl, takratni minister po nalogu LDS upokojil 700 najizkušenejših mož in žena v modrem, ...prikaži več zato, da so lahko na stežaj odprli vrata Ropovi vladi, divji privatizaciji, lastninjenju, plenjenju,,tajkunizaciji,, in največji kraji gospodarstva na tleh Evrope po ll. svetovni vojni.A to jim ni bilo dovolj, rdeči minister v Ropovi vladi Bohinc ( poznamo ga iz afere nalepk) si je omislil ukinitev kadetske šole, izvrstne šole, z visokim mednarodnim ugledom. To je nekako tako, kot bi ukinil šolo za medicinske sestre in jih po 6 mesečnem tečaju iz osnov zdravstva poslal asistirati na kirurški oddelek k operacijam, ali pa jim naročil, da nekomu dajo injekcijo in transfuzijo. Zgodbo je dokončal Virant, najprej s sramotno plačno reformo, sedaj pa se je postavil na čelo pogrebne povorke.

  • HappyBunny 13:16 25.avgust 2013.

    Andrej, Andrej, Andrej.........aj............aj ..........jaj!!!!Tvoj komentar nima niti 1 % veze z realnostjo. Mogoče uporabljaš kakšne opojne substance, da tako bluziš? No, da ti dam realne podatke ne pa bedarije, ki jih pišeš.1. kelnerji in kuhariji ne morejo biti ...prikaži več policisti, ker je potrebna V. stopnja izobrazbe.2. "šnelkurs" je trajal 18 mesecev, večinoma samo predmeti v zvezi s policijo, saj niso bili potrebni drugi, ker so kandidati že imeli opravljeno V. stopnjo, ali VI, VII itd.3. obstajal je 6 mesečni tečaj za policiste, ki čuvajo schengen.4. trenutno je tečaj za policiste dolg 2 leti + moraš imeti vsaj V.stopnjo izobrazbe5. Primerjava z nemčijo in avstrijo je popolnoma neprimerna. V slo policiji je cca 8300 zaposlenih, uniformiranih policistov je cca 4500 - 5000, od tega jih varuje in čuva schengen po zahtevah evropske unije 2500!!!! Avstrija in nemčija nimata zunanje meje!!!Od tega ti ostance cca 2500 policistov, no potem pa primerjaj

  • Andrej Kovačič 13:42 25.avgust 2013.

    kelnarji in kuharji so na brzino naredli šnelkurs za peto stopnjo potem pa za uniformo... nebi pisal tega če nebi v žlahti mel teh primerov... število policajev pa se da enostavno računat če deliš število prebivalcev neke države s številom..... ...prikaži več eh brezveze... pojdi se malo peljat po tujini pa ti bo jasno...

  • HappyBunny 14:04 25.avgust 2013.

    Andrej!!!He He spet si me nasmejal. Poglej dal sem ti realne podatke, ti pa še vedno pojdi v tujino ipd. Niti enega ponavljam enega stavka nisi povedal, ki ima zveze z realnostjo. Ne vem pa zakaj te jezi resnica??? ...prikaži več Poglej zaveden si , tvoje prepričanje je napačno, to sem ti tudi dokazal. Spet omenjaš šnel kurs za V. stopnjo, potem šnel kurs za policiste in spet namesto, da bi dokazal prav narediš ravno obratno. Iz IV. stopnje za V. stopnjo je potrebno 2 leti, potem še 18 mesecev policije (zdaj 2 leti), pomeni 3 + 2 +2 = 7 let !!!Prosim kako je lahko 4 leta + IV. stopnja ki so jo že imeli po tvoje kuharji in kelnerji šnelkurs??? V zvezi spet avstrije in nemčije deli 2500 policistov s cca 2.000.000 prebivalcev pa boš dojel, da imamo 50% policije manj kot oni. Sam pač ti boš verjel svojemu prepričanju, ki ga nikakor ne moreš podkrepiti z dejstvi. Pa lep pozdrav.

  • mph 16:30 25.avgust 2013.

    Glede teh "express" policajev, ki so to postali s kratkim tečajem, se pa pa strinjam s tabo. Ne more zdaj en carinik naredit mini tečaj za policista (ali paznika zapora, tudi tja jih je šlo nekaj), če pa je v ...prikaži več glavi še naprej carinik. Mislim, da bi morala ta šola trajat kot mislim, da je včasih, 2 leti, za tiste, ki so po neki srednji šoli želeli postati policaji.

  • privat 20:56 25.avgust 2013.

    Kaj pa je policija pričakovala od svojega dela?? Kaznujejo reveža z tako kaznijo da se nemore pobrati 10 let...revež zgubi izpit ,posledično posel za katerega je plačan..konča na socialni pomoči...in od kje bo država dobila denar????če to ni prefuknjena politika..in ...prikaži več zdaj policaji jokajo zaradi svojega nepoštenega dela! Ja nekoč mi je policaj rekel ,..mi nekaznujemo to kaznujejo politiki z takimi zakoni(sodstvo,ministerstva,parlament ,vlada in nekateri drugi lenuhi)NO ZDAJ VIDITE UČINKE SVOJEGA NEPREGONA UMAZANIH POLITIKOV! samo to še ni nič ,kar šele prihaja...Slovenija ima zmatran motor,sami invalidi,miselnost je skoraj nična,kriminal je tako močen da se ga neda izkoreniniti za 50 let!...

  • Andrej Kovačič 12:37 25.avgust 2013.

    poglejte podatke kolko vas je policajov glede na število prebivalcev, 50% več kot v nemčiji pa 65% več kot v avstriji... na zavod vse tiste "kuharje pa kelnare" ki so po šnelkursu oblekli uniformo da zaj zajebavajo narod na cesti ...prikaži več pa bote imeli dovolj za uniforme pa za servisiranje avtov ki jih itak mate več kot dovolj... nismo v vojni pa ne mejimo na krizne države tudi ne

  • Trovlak 14:48 25.avgust 2013.

    Vse lepo in prav, ampak v določenih regijah je policistov veliko preveč, sploh tisti, ki Tacna niso obiskovali 4 ali več let, pa se obnašajo skrajno arogantno in prepotentno do neproblematičnih prebivalcev. In kot takim jim zelo privoščim, da čimprej ...prikaži več izgubijo službo. Kmalu bo padel Šengenski sporazum, pa jih bo tako ali tako kakšnih 200 ali 300 odveč. Pa, da vas potem vidim, kako boste ponosni in vzvišeni. Vsa čast in slava starim in pravim, Tacenskim policistom. Ostali pa se odlepite od sesanja proračunskih davkoplačevalskih sredstev.

  • privat 20:59 25.avgust 2013.

    kaj imamo mi manj policije...pogledam čez okno vidim dva policaja ,4 cigane in enega normalnega sprehajalca...to je policijska država brez jasnih zakonov!! Policijo pa uporabljajo samo za miritve strasti...reda pa ni!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.