Avto
375 ogledov

Policija kupila še osem večfunkcijskih merilnikov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 09:27 10.november 2015.

    Lopovščina oblastnikov ne pozna meja.

  • Skippy 08:09 10.november 2015.

    Sedaj, ko so zaradi bizarno nizkih hitrosti vožnje po naših cestah, večinoma presahnili viri polnjenja proračuna na račun prehitre vožnje, pa je pač treba najti denar drugje. Najlažje pač tam, kjer vsi kršimo in kjer sploh ne moremo vedeti, če ...prikaži več kršimo - varnostna razdalja.

  • 4krogci 16:06 10.november 2015.

    120000€ hmmm pa naj se se kdaj oglasijo slucajno da nimajo dnarja! Banda oderuska!!

  • Poldek 18:19 10.november 2015.

    Ne seri!

  • zdrej 15:38 10.november 2015.

    @VezuvJaz sem tudi enako razmišljal. Ko pa bi skoraj imel nesrečo na AC, ker se je šleper zadnji moment umaknil na prehitevalni pas, jaz pa sem zaviral ko norc, in imel srečo, da se je hitrost sinhonizirala kakih 20cm ...prikaži več za počasnelo na voznem pasu iz 120 na 80 kmh v dolžini šleperja + varnostna razdalja (kakšna je pač bila). Ne slab mesec dni pa je na hrvaškem umrlo nekaj ljudi v precej podobni sitaciji. Med drugim zato zagovarjam, da bi policija morala bolj preventivno delati na varnostni razdalji. Ker pa imaš različne ljudi, imaš tudi take, ki vozijo par metrov za drugim vozilom in bi potem policajem trdili, da oni pa že ne. Zato je prav, da je naprava, ki posname in izmeri. Trden dokaz in amen. Tako se lahko vse kar je pod 1s razdalje upravičeno in brez skrbi kaznuje. Kar je več, naj se opozori oz. pri ponavljanju kaznuje. Mislim, da se s tem, če bo uspelo ljudem/šoferjem dopovedat, da z večjo razdaljo ne izgubljaš na povprečju ampak pridobivaš na varnosti, narejeno največ,

  • zdrej 11:55 10.november 2015.

    Saj v tem je problem, da dokler se ne zaletiš, nimaš občutka za varnostno razdaljo. Zato pa se lahko zgodi, ker se v določenih situacijah zaveš, da se ne moreš ustaviti. Samo takrat je že prepozno. Podpiram to merjenje in ...prikaži večin kaznovanje, vendar ne tako neživljensko, kot so v bližnji preteklosti pokazali. Po moje je potrebna kar veliko/dolgo obdobje, ko ne bi smeli kaznovati razdalje večje od 1s, pač pa poslati samo opozorilo. Kar je pod 1s, pa kar kaznovati. Pa tudi kazen bi morala biti v večjem razponu. Ko si se zaletel višja oz enaka kot zdaj, ko ti izmerijo pa je brez incidenta pa vsaj tretjino sedanjega ali pa ma nj.

  • vzev 14:52 10.november 2015.

    Kaznuje se varnostna razdalja, ko se že na oko vidi da je premajhna. Npr. 1 do 3 m na avtocesti. Sploh ne rabijo imeti teh merilcev, ker če te lahko kar tako kaznujejo za telefon lahko tudi za to. Ker ...prikaži večr avto pred teboj se tudi ne bo zaustavil s 0s, da bi moral imeti 50m, ampak bosta oba rabila isto časa. Pa dobro skrbite za svoj avto in se bo tudi precej hitreje ustavil.

  • Poldek 18:18 10.november 2015.

    Po eni strani jamrajo, da nimajo denarja, potem pa kupujejo takšne radarje, kot, da jih že nimajo dovolj!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.