Avto
19 ogledov

Policija pod drobnogled vzela kolesarje

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • modrec 12:22 11.junij 2013.

    Jah sam če ima specialko in je ob strani luknjasta zjeb cesta, kaj nej pol naredi razen tega, da se pelje po sredini? Nej se pelje lepo ob strani in čez 10min pokliče avto, da ga pride iskat da odpelje ...prikaži več kolo na menjavo feltne, zračnice in plašča? Potem so tu še odtoki in razni pokrovi na cestah...

  • nergač 11:32 11.junij 2013.

    Ti kolesarji so res nadležni, nikoli ne vem, kje bom kakega povozil, ko mi bo pridivjal od zadaj, izza ovinka, skočil izza grma....potem so pa še nesramni in arogantni. V glavnem mularija okrog 20 in manj...saj teh je tudi potem največ mrtvih.

  • Stolp 11:53 11.junij 2013.

    In če stoji policist na križišču pri kozolcu in samo nemo gleda kako vozijo kolesarji mimo v nasprotno smer in delajo druge oslarije - potem je enako kot če ga tam sploh ni. In mi jih zato še plačujemo...

  • JackD 11:56 11.junij 2013.

    Opala, zadnji stavek je na pol izbrisalo. Hotel sem napisati "če nimaš v glavi, imaš pa v rokah. No v tem primeru v nogah"

  • Stolp 12:01 11.junij 2013.

    Podpis pod vse!JA oni na specialkah in z vso opremo so pa nadljudje in nedotakljiva kasta, očitno. Zadnjič so policisti enega obdelovali ko je vozil v nasprotno smer. Kako se je bunil pa nergal pa ugovarjal,... ne on lahko dela kar če!

  • Stolp 12:03 11.junij 2013.

    Aja pa ponoči se malo peljit po mestu in kontrolirajte prižgano luč. 90% jih nima ne sprednje ne zadnje. Med zadnjim dopustom sem ponoči kolesaril po nemškem Porurju(mesto pri mestu). Praktično vsak je imel luč!

  • bla_blabla 13:15 11.junij 2013.

    Cry me a river. Vsi taki dobro vejo kje je lepa cesta in se da vozit...naj gre do tja z avtom, pol pa se dalje naganja in spila Armstronga. Cisto sam si je kriv ce ga kdo podere, ko ...prikaži več se vozi po celi cesti sem in tja.

  • Mrcina 15:40 11.junij 2013.

    JackD...se strinjam s tabo. Eni kolesarji pazijo nase in na druge, ne izsiljujejo ipd... eni pa ..gremo...ne pogleda ne v krožnem, nikjer...kar pelje. Zadnje čase jih opažam veliko v kolesarskih dresih.. ...namesto, da bi se peljali po kolesarski stezi - ...prikaži več peljejo se po glavni cesti...tega pa ne razumem !!! Kriv bo pa seveda voznik avtomobila, če mu kolesar pade pod avto !

  • Mrcina 15:44 11.junij 2013.

    Jah...saj ne samo mularija. Tudi starejši so nesramni in arogantni ! Se strinjam, tud jaz nikol ne vem, kdaj mi bo kter na avto s ktere strani prletel :)

  • Stolp 11:52 11.junij 2013.

    Sam sem kolesar in tako je prav. Tudi sam opažam aroganco in nesramnost med svojimi kolegi in tudi sam sem zaradi njih ogrožen.Vendar dragi policisti, nič ne boste dosegli če boste samo stali na nekaj stezah v centru ...prikaži več kjer se da največ kasirati ampak pojdite še malo na obrobje, malo kaznujte na križiščih kako npr. nonšalantno peljejo čez rdečo(niti da bi kaj pogledal levo, desno). Dalje žrtvujte kak vikend in se zapeljite na najbolj priljubljene prometne ceste kjer peljejo kolesarji pa malo kaznujte vštric vožnjo(ko pa mu potrobiš ti pa še arogantno pomaha)... pa lahjanje po parkiriščih ki so prometna površina kot ceste pa po parkih,... in tako naprej in tako naprejIn seveda, opravljajte delo tudi izven napovedanih akcij. Zakaj samo akcije? Treba je opravljati svoj poklic celo leto ne?

  • JackD 11:54 11.junij 2013.

    Sam sem kolesar, pa mi grejo taki pajaci,ki ne upoštevajo prometnih zakonov, pošteno na živce. Kak mesec nazaj sem recimo videl enega, k je pridivjal po neprednostni cesti, izsilil avtomobil, ki je pravilno vozil po prednostni (da so dobesedno škripale ...prikaži več gume), na koncu se je pa še jezil na avtomobilista. Prepotentnež brez primere. Dobro, tudi sam kdajna kolesu prevozim rdečo luč, ampak se pred tem vsaj trikrat prepričam, da je cesta povsem prazna. Tudi ko zavijam levo, pogledam čez ramo. Eni kolesarji pa se obnašajo, kot da so sami na cesti, ali pa da jim nihče nič ne more! Sepa ne strinjam z nergačem o starosti. Najhujši (vsaj v Ljubljani) so taki med 20 in 40, s tistimi pajkicami na specialkah, ki se obnašajo, kot da so na tour de France in da je cesta odprta samo za njih. Če se pa zaleti, bo pa itak avtomobilist kriv, tudi če je vozil po predpisih. Potem pa vozi 30km/h po sredi ceste, da ga še prehiteti ne moreš. Saj veste, kako pravijo; če nimaš v glavi, imaš

  • frogstomp 12:32 11.junij 2013.

    Če se policiji/narodu zares gre za varnost in ne plenjenja pod to pretvezo, naj ta dan delajo to, kar naj bi počeli, preden so začeli dobivati tržna navodila: opozarjajo in osveščajo. Če je to sploh kdaj bil resnični namen in ...prikaži več ne samo limanica za prestrašen narod, ki svojo ogroženost zaradi tistega 0.2% psihopatov na cesti predaja v urejanje vsiljene avtoritete. Za varnost v prometu je neskončnokrat boljša poteza, da tistim brez luči policija podari svetlečo kresničko (te stanjejo manj kot 30 centov pri večjem naročilu), kot pa da napiše kazen. Zavre mi, ko slišim rajo kričat "kaznujte, kaznujte!!!" in nato vidim kako redarji kot hijene obkolijo 80 letno žensko z trajno, ki se proti centru Ljubljane pelje po napačni strani ceste (še vedno na pločniku ali kolesarski, torej ločeno od avtomobilskega vozišča), ker ji zdrava pamet odreka nesmiselni 200m pol v nasprotno smer od cilja, da bi tam prečkala prehod in nato nadaljevala proti centru. Pozivam policijo, da ravn

  • frogstomp 12:33 11.junij 2013.

    Pozivam policijo, da ravna človeško, ne kaznuje ampak dejansko pomaga rešiti kakšen problem, ter pri tem prisluhne sočloveku, ki je domnevno tisti trenutek na napačni strani zakona. Prosim ljudje, zadnji čas je da se powermad psihopati tipa Ljubo ...prikaži več zajc z stavki "kolesarji so objestni ,treba jih je še bolj privit!" postrgajo s položajev. Dejte spregledat, da si sami sistematično iz leta v leto krnimo golo pravico do lastne presoje... zakaj? Ker cel narod ustrahuje par ljudi s hudimi problemi na cesti, katerih se zakoni itak ne dotaknejo. Nastrada pa cel narod, ki potem prestrašeno od države išče in nato legitimizira odločitev o še več kaznih in še več nadzora. Pot do trgovine in nazaj si predstavljam kot skočit na bicikel, poiskat najbližjo pot in zrihtat kar sem mel v mislih, ne pa da sem v strahu ker morda nisem zadostil nesmiselnim protokolarnim zahtevam.

  • JackD 13:05 11.junij 2013.

    Za začetek bi pomagalo, če bi na primer šel malo iz mesta. Ne pa, da se gre ta svoj šport v prometni konici po centru mesta. Ker taki na specialkah se ne vozijo zato, da bi kam prišli, ampak zato ...prikaži več da se pač vozijo. Sploh pa ni največji problem vožnja po sredi ceste. To že potrpiš, če se ti ne mudi. Problem je, ker se taki (kot sem že omenil) igrajo tour de France in samo vozijo. Čez rdeče, stop znake... ostali naj pa zavirajo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.