Slovenija /slovenija/crna-kronika
111 ogledov

Policija potrdila: Eden od fantov je bil pod vplivom psihoaktivnih snovi

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:16 15.marec 2016.

    Spomnim se izjave policije iz MB kakšen dan ali dva po izginutju Doman ! To ,da nekdo izjavi ,da ne gre za podoben primer kot predhodna dva je odraz nesposobnosti in nestrokovnosti policije ,ki so vse te primere obravnavali. Kdor ...prikaži več tako obravnava primere si ne zasluži položaja v policiji ! Nikomur več ne gre zaupati .

  • malonaokoli 10:41 15.marec 2016.

    Tisti ki so sami, izginejo za vedno. Verjamem da iščejo osebo, ki je brez punce in družbe v lokalu.

  • 1slovenka 12:49 15.marec 2016.

    ..prav je,da se zadeve objavljajo,a objektivno in brez senzacionalizma....menim,da je ni osebe,ki bi staršem privoščila kaj takega,kot je to,da je njihov otrok pogrešan....zato vso našo pozitivno naravnanost in energijo usmerimo v željo,da bodo domna našli živega....

  • alessmejko 15:03 15.marec 2016.

    žalostno je to, kar se dogaja, je pa res, da nove droge tako hitro rastejo, da jih ni moč uvrščat med prepovedane

  • malonaokoli 10:38 15.marec 2016.

    jaz sem prepričan da je vzrok v neznani drogi...to je doživel pred leti tudi moj sin v klubu Portorož, ko so prijatelji opazili njegovo čudno vedenje po enem pivu...nemogoče ! Sin je odšel iz lokala, prijatelji pa za njim, bili ...prikaži več so šokirani, ko je sin blebetal da si bo nekaj naredil, da sovraži sebe, da sovraži vse okoli sebe, tekel je po sredi prometne ceste, skakal po nevarnih ograjah in kričal...fantje so poklicali policijo v pomoč, da ga ulovijo...na srečo so ga po uri iskanja in tekanja našli, potočlenega, opraskanega pol zavestnega v neki jami...v bolnišnici je padel v komo pri starosti 27 let, zdrav diplomant, športnik in vzoren fant. Ko je prišel k sebi, pojma ni imel kaj se je zgodilo.Teden dni je bil še omotičen, raztresen, živčen, paničen...obiskoval je psihoterapevta...ja, verjamem, da bi se lahko ubil, ker droga to povzroči pri še tako stabilni osebi. Ta izginotja so povezana z eksperimenti iz laboratorijev v tujini.Moj sin je imel srečo, da je bil v družbi s prijatelji.Tis

  • Matej Bukovec 13:59 15.marec 2016.

    Na žalost moram dodati, da je ravno alkohol ena najmočnejših in najnevarnejših drog, ki (tudi) lahko povzroča delirij, zmedenost, komo in smrt.Ne pravim da druge droge niso nevarne, ampak vse preveč se podcenjuje alkohol, češ, "saj je bil le ...prikaži več pijan". Po mojem mnenju bi moral biti alkohol v prvi skupini prepovedanih drog.

  • tomaz 11:19 15.marec 2016.

    Najbolj stresno in narobe je, da se take zadeve objavljajo in polimizirajo v medijih. Še bolj pa, da se to tudi sprevrže v politično obsojanje v namenu nabiranja točk (npr. včerajšnja izjava g.Grimsa). Take zadeve pustijo močne posledice v družinah, ...prikaži več v družinah, z napihovanjem in "srtrokovnimi" analizami, se pa pa samo dodaja bencin na ogenj. Kar nekaj primerov imamo iz bližnje preteklosti, ko so mediji in politika pripomogli tudi k samomoru (ravnatelj), pa za to nihče ne odgovarja.

  • mirko 14:39 15.marec 2016.

    Zelo sem skeptičen v strokovnost Mariborske policije. Imam znanca, ki je bil mlad policaj-začetnik na Mb. policiji. Osebno mi je rekel "dilerji z drogo imajo v Mb. policiji določene visoke uslužbence in tudi operativce v kleščah (podkupljene)". Ta mlad policist ...prikaži večt se očitno temu ni pridružil, zato ni bilo več delovnega mesta in je bil prestavljen na drugo policijsko postajo v Sloveniji. Očitno sedaj narko mafija grozi tem podkupljencem, da jih bodo razkrili javnosti, če bodo naprej raziskovali omenjene utopitve teh fantov. Ne vem kaj dela notranja preiskovalna služba v policiji, očitno nič.

  • Avatar Leon
    Leon 14:18 15.marec 2016.

    Če bi šlo za otroka znanega politika ali osebnosti iz družebeno političnega vrha ,bi policija ukrepala drugače .Verjemite mi .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.