Slovenija

Policija razburila obiskovalce Metelkove: Bojijo se, kaj sledi

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 21:28 28.januar 2026.

Metelkova je produkt ''osamosvojitve'', ko oblast ni vedela kaj bi naredila z zapuščino jugo vojske. Ja, nehote z neaktivnostjo so naredili leglo kriminala ki ne bazira samo na drogah temveč tihotapljenju ljudi, skrivanju kraj, leglo luzerjev , ki se napajajo ...prikaži večo pod pretvezo ''umetnikov'', nvo z denarjem poštenih, delovnih ljudi. Jaz osebno sicer nisem ''soustvarjal'' države, se mi pa neumno zdi da s svojim plačilom davkom podpiram take deviante....

• munja 21:55 28.januar 2026.

zato je pa pod nujno potrebno takšne in podobne nvo-je ukinit, ker so z njimi same težave, pa še plačujemo jih.

• slavauk22 19:37 28.januar 2026.

METELKOVA MESTO ZA DROGERAŠE PA ANTIWAKSARJE .....PREPROSTO MESTO ZA KRIMINAL......TAM JE TREBA NAREDIT RED . STRANKA RESNICA IZ TAM IZHAJA

• slovenski3 20:40 28.januar 2026.

Ni čudno, da je policija razburila obiskovalce Metelkove, saj niso nič boljši od prebivalcev te znamenite ulice. Pošten in kulturen človek pa res nima tam kaj iskati.

• Grunf 22:35 28.januar 2026.

Če sem pravilno razumel, bo razglasitev območja dejansko problematična le, če na oblast pride Janša. Zaenkrat še ni sile. No pa še. Tisti srečneži, ki se jim bo povečala minimalna plača, skupaj s tistimi, ki bodo po novem vanjo padli ...prikaži več brez povečanja, za razliko od avtonomnežev na Metelkovi, delajo in plačujejo davke. Čebinske Aste in njenega botra Kučana kot, da to niti najmanj ne moti. Slednji ugotavlja, da bi lahko naredili še več dobrega. Kaj pa, boter Kučan.

• irena213 19:39 28.januar 2026.

Policija povsod, pravice nikjer !!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.