Slovenija
79 ogledov

Policija razjasnila, kaj se je dogajalo v Polju

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primoz.g 00:33 23.september 2016.

    ajd u pizdo mater, če še otrok ne mormo obvarovat, je res pizdarija, meje itak ne moremo že dolgo, še v času Jugoslavije ko je bila tam JNA je nismo mogli hermetično zaprt, ampak meje tukaj nimajo veze.Sem ...prikaži več slišal (pazi samo SLIŠAL) kr nekaj zgodb da naj bi se to dogajalo, da so probali ugrabit otroke, ampak več ne vem, predlagam pa DA JE TREBA BIT POZOREN, na vsako tako zadevo, nikol ne veš kdaj se bo pa zares zgodilo. ME pa preseneča odziv policije, 45 minut da pridejo (če je res) na tak poziv je pa malo dolga ali morda celo BOSA. Zadnjič so rabili 10 minut od prvega strela z airsoft pištolco, do moje bajte, me je sosed prijavil, ma mu ne zamerim, ampak so bili odzivni in v minuti zapustili posestvo, ko so ugotovili da ga sosed malo sračka, ampak nč hudga, lepo je met vestnega soseda, upam da bo klical policijo tudi če me bo baba načofala al pa bo kdo vlamljal v mojo bajto :)

  • Bizgec 22:22 22.september 2016.

    Kaj pa pričakuješ od naroda, ki verjame, da se NATO in ZDA spravljajo nanj s chemtraili, pa HAARPom, pa tako naprej? Še malo, pa bodo že spet na sporedu grmade za čarovnice...

  • Ludvik Miholic 19:20 22.september 2016.

    butasti slovenci vidijo vsepovsod neke bele kombije sedaj se ze ljudje bojijo svoje sence

  • Zmago 09:03 23.september 2016.

    In kaj so Cefizeljni pojasnili ????Ker oni niso nič videli ....................... pač nič ni bilo !!!Al' si nekdo nekaj "izmisli", da druge samo "straši" ................. al trije kar sami eden po eden odpeketajo direkt v Dravo,........etc.Glavno ...prikaži več da vedo, da so onega azilanta ZARES premlatili, čeprav se mu nič ne vidi,..... ???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.