Avto
16 ogledov

Policija spet dočakala zmago "ta pravih"?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 12:10 31.januar 2014.

    Tako ali tako je bolj pametno kupit ročni menjalnik. Avtomatika je tako brez veze vozit, pa še dražji je. Pa če se pokvari je popravilo veliko dražje od ročnega. Tako da je to kar pametna odločitev.

  • jakec1575 12:39 31.januar 2014.

    Fascinira dejstvo, da pri tako velikem razpisu ni pomemben faktor izbire tudi kvarjenje vozil in stroški v povezavi s tem. Vsaka avtovleka vam lahko poda statistiko, ki je precej jasna. O znamkah ne bi, da si ne prisluzim tozbe. Ve ...prikaži več pa se, da nekatere nemške znamke ze desetletje niso več to, kar so bile. Imajo tudi drago vzdrževanje. Zanimivo tudi, da ni v ponudbi ne zelo varnih korejcev in tudi ne japoncev. Ker se za slovenca to ne spodobi?!

  • miro 21:10 31.januar 2014.

    očitno res neveš o čem piše zgoraj, kajtiče bi, potem nebi dodal takega komentarja sory ampak imam preveč izkušen z obema menjanikoma zato se strinjam z njegovim komentarjem

  • jej30 09:30 31.januar 2014.

    Policija ima glede menjalnikov kar prav. Težko je namreč pričakovati od posameznika, ki se je v službo pripeljal z ročnim menjalnikom in takšnega uporablja večino dneven vožnje, da se bo usedel v avto z avtomatskim menjalnikom in ne bo nikoli ...prikaži več v stresni situaciji naredil napake. Pri tem seveda ne govorimo o tem, da bi se "zašaltal" ampak o uporabi sklopke. Tisti, ki si je kdaj sposodil avto z avtomatskim menjalnikom ali zamenjal vozilo s takšnim menjalnikom ve kaj govorim.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 11:59 31.januar 2014.

    Drži - človek mora biti že kar policaj, da ima probleme s prehodom na avtomatiko!

  • Skippy 01:09 01.februar 2014.

    Slovenci kar ne dojamejo, da vse to plačajo iz svojih žepov ...

  • urkezi 21:43 31.januar 2014.

    dovolj sprenevedanja, policija potrebuje zanesljiva vozila in ne krša, renault in ne vem kaj.ko jih bomo navadni smrtniki potrebovali in jih ne bo pa se zamislite!potem pa bodo zopet krivi policaji.kdor ima opravka z njimi je žrtev ...prikaži več ali prestopnik. žrtve pa sigurno ne govorijo čez njih

  • dd1307 21:40 31.januar 2014.

    Evo še en, ki je pameten, pa še imel ga ni. Avtomatiki so krasna zadeva tudi v sloveniji že dolgo časa. Tisti, ki to uporabljajo, že vejo. Z rednim servisom avtomatik ne more kar crknit. Za to so v glavnem ...prikaži več krivi lastniki sami (izjeme so serijske napake). Če pa karkoli gre, tudi pri nas so že zelo dobro razviti servisi, ki obnavljajo vse vrste avtomatikov. Seveda je lahko poraba nekaj deci višja, ampak imaš ga zaradi udobja.Se pa strinjam, da je bolje, da imajo službena vozila v tem primeru ročne menjalnike, ker slej ko prej se bo vsedel v avto tak primer kot zgoraj in prvo kar bo naredil je, da bo med vožnjo z levo nogo pritisnil na sklopko, ki je seveda ni, ampak bo to bremza. V tem človek leve noge ni sposoben umakniti s pedala trenutno, ker ima občutek razvit drugače, tako da taki slučaji znajo bit zelo nevarni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.