Slovenija

Policija sporočila podrobnosti nesreče na Goni Pony

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 15:13 07.junij 2026.

Včasih se, hodil z biciklom na bližnji hrib kjer so zidanice. Del poti je zelo strm zato si ga lahko premagal le peš. Dol pa tudi ni šlo ne s Ponyjem ne z 5 brzincem, saj si skuril vsako zavoro. ...prikaži več Šele z motorjem gre gor in dol kot da ni nobenega klanca ;-)

• Gadje 18:25 07.junij 2026.

Lahke telesne poskodbe je zadobil ta kolesar, pa so aktivirali helikopter zaradi tega! Je to kakšna komedija.

• Idioti 14:55 07.junij 2026.

Bil sem enkrat del organizacije , ki je skrbela za zaporo ceste v danem trenutku. Vse OK , stal sem pri vhodu v Kekčevo deželo , nad menoj dvojna rida . Ko so se po končanem vzponu , začeli spuščati ...prikaži več , je samo na mojem odseku bilo slišati 54 eksplozij gum . Problem je v temu , da se zaradi zaviranja tako segrejejo bobni ali pa obroči , da vročina dodatno napihne zračnice in one pokajo . Nekateri so bobne hladili s polivanjem , obroče se pa ne da. In ko ti na ovinku raznese gumo si v riti .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.