Slovenija
3032 ogledov

Medalje za hrabrost: To so njihove "skoraj filmske zgodbe"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 17:41 12.februar 2025.

Ne počnite tega brez dežurnih kritikov ,ker boste deležni kritike vlade v senci . Kaj bodo rekli pri NSi in SDS ? Zver,Černač Grims, Romana, Jelka in lepa Zala ,da o Toninovi Vidi sploh ne govorimo ? To bo kost ...prikaži večst za EU parlament .

• bobubob 14:31 13.februar 2025.

Spodobilo bi se tudi, da bi v primeru civilnih tožb proti policistom zaradi opravljanja njihovih službenih nalog Policija kot organ vstopila v tožbo namesto toženega policista - vsaj tam, kjer notranja kontrola ni ugotovila delovnih kršitev. Primer Bobera, recimo. In ...prikaži večn tudi dandanes, ko zaradi izživljanja prejšnje vlade (protikovidni protesti) sodijo običajnim policistom namesto onim, ki so odločali, da je nestrinjanje plebsa z maloumnimi ukrepi norih kovidovalcev treba zatreti s prekomerno silo.

• Idioti 19:28 13.februar 2025.

Včasih so dobili priznanja in odlikovanja res samo tisti, ki so reskirali življenje . Danes je pa takih za cel razred in mi je sedaj žal , da se nisem samoprijavil za rešitev 3 letnega dečka iz vode in pred ...prikaži večd utopitvijo .Tako hitro se je vse zgodilo, da še žena ki je stala poleg mene ni vedela za kaj gre, kaj šele mati otroka . Vsak Q se naslikava , jaz pa tega ne rabim , sam mal se ti pa fržmaga, kajti ni vseeno skočiti brez razmišljanja v ledeniško jezero ali pa v precej toplo reko ali morje .

• Michaeluo4356 22:25 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.