Slovenija /slovenija/crna-kronika
1857 ogledov

Policist iz Vodic pod drobnogledom: sum fizičnega napada na otroka

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 20:27 29.april 2025.

Osebno sicer mulca ne bi udaril, morda tisti vzgojni focen, ki ne pušča fizičnih posledic, bi pa njegovega fotra z veseljem na gobec...Mater vam nevzgojeno...

• Boris 19:20 29.april 2025.

Bravo. Sprovocirali so nekoga, mogoče že znanega od prej, ciljano in planirano. Če bi tako preganjali vsakega celibatiranega duhovnika, ki nekoga nategne ...

Slayer 19:37 29.april 2025.

Kaj vse delajo mladi iz dolgčasa in jih samo opozarjajo oni pa še z večjim užitkom naprej češ kaj nam pa morejo!!!??? Ko smo bili mladi smo jih za manjše stvari dobili še enkrat doma in nas starši niso ujčkali ...prikaži več in zagovarjali tako kot danes!!!

• vojko19 21:19 29.april 2025.

Če bi otrok bil pravilno vzgojen do tega nebi prišlo.

• rd2dmk2 20:34 29.april 2025.

hm.. zvonenje na vrata je takole majhna potegavščina, za nekoga, ki to od daleč gleda. ampak pustmo to. dejmo tuki zraven dodat prilogo o mladini, ki se meče pred avtomobile za hec. in ko bo nekdo da bi rešil mulca ...prikaži več zapeljal s ceste in uničil avto,kaj pa potem ? a bo ati in mami in babi lepo segla v priftošn in plačala. pa upam dane mulcu sladoled . predo se začne karkoli o klofuti, naj se najprej brez pardona izstavi ena zasoljena položnica staršem teh sončkov, naj za zvonenje potem pa še ena..

• Kmodri_ 22:18 29.april 2025.

Meni je policist v civilu grozil, da me bo obesil...ker nisem vedel, da je civilist sem ga prijavil policiji. Rezultat: celotna policijska postaja se je spravila name! Toliko o good boys....

• maček 21:01 29.april 2025.

Še bolj bi moral šmrkavca, naj na svoja vrata zvoni.

• www 06:12 30.april 2025.

njegov lasten fotr bi ga tut nalomu. samo tisto bi bila vzgoja.

• Facja 21:36 29.april 2025.

Če nam novinarji prodajajo, da je zvonenje na vrata le "razposajena nedolžna otroška igra", potem nekaj ni v redu s to državo in s to družbo, sploh, če to definicijo "kupimo". Dom naj bi bil tista zadnja svetinja, kjer imaš ...prikaži več svoj mir, vhodna vrata pa zadnja bariera, kamor se lahko še umakneš in rečeš, to je moje, hočem imeti mir...a očitno, je že zvonenje oziroma nabijanje na vrata, le "igra". Potem se lahko nadaljuje z metanjem petard na balkon, rezanjem gum in podobno otroško "igro".

• atamama 21:09 29.april 2025.

Norost, ki se ji reče permisivna vzgoja. Klofuto, pa ne samo mulcu, tudi njegovemu očetu, najmanj. Sicer pa to zvonenje ni tako nedolžen prekršek. Dober pravnik bi lahko iztržil kar nekaj tisočakov.....

metod7 22:37 30.april 2025.

Stopnjevanje: Dober pravnik, pokvarjen pravnik, Matoz.

• atamama 07:51 02.maj 2025.

Metod, za take starše, ki ne znajo krotiti otrok in jih naučiti manir ter zagovarjajo lumparije svojih ''sončkov'' mora biti tak pravnik..

• www 06:16 30.april 2025.

se, pravi, karkoli otrok naredi, je "otroška igra" ??? samo tako je, nekdo je vedno odgovoren. če nočete, da bi bil to otrok, bodo pa starši. in to "zvonjenje" ni igra. kar nekomu škodi, ne more biti igra.

• Facja 21:39 29.april 2025.

Kje se taka "nedolžna otroška igra" konča? Ko ti otrok, našutira psa ali pa ustreli mačka z zračno puško? Ali pa morda, ko se ti sosed poserje na predpražnik??? Ljudje, morda bi pomislili na to, da je včasih dobro pustiti ...prikaži več človeka pri miru, ne drezati vanj. Jaz se s sosedi ne ukvarjam, približno le ena tretjina me pozdravi, problemov pa nimam, ker jih pustim pri miru, to pa pričakujem tudi od njih...da mi dajo mir.

metod7 22:36 30.april 2025.

Imam podobne izkušnje, a vseeno lahko povem, da je narod tudi pokvarjen. Provocira tudi takrat, ko mu je dolgcajt. Jaz vedno vrnem. Z "oderuškimi" obrestmi...

• Markii2275 17:40 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

Mehičanka76 18:15 29.april 2025.

Za policista gre lahko vsak. Za vpis v izobraževanje za določene kadre, med drugim policist, učitelj, medicinec in podobno, bi bila potrebna še kakšna dodatna preverjanje, izobraževanja,... Upam, da bo ustrezno kaznovan in sankcioniran.

• www 06:10 30.april 2025.

za starša je tudi lahko vsak. posledice vidimo vsepovsod. Pa bi bila potrebna še kakšna dodatna preverjanje, izobraževanja,... Upam, da bo ustrezno kaznovan in sankcioniran (fotr od mulca).

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.