Slovenija
32 ogledov

Policista v disciplinskem postopku

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • karel 12:23 18.julij 2013.

    uau, novica desetletja, dva policaja na disciplinski, ker sta krnila ugled službe bi rekle tudi Slovenije glede na grb na uniformi, še dobro da ni bila kakšna druga služba tam bi leteli iz službea tle res sam policaji komentirate al kako WTF?

  • Veteran 12:38 18.julij 2013.

    Policisti niso vedeli niti voditi postopek kontrole. Že s pogovorom so izražali veliko mero arogance, neznanja, neprofesionalnosti in posebno uporabo neke vrsta mešanice srbohrvaščine, čudnega dialekta "dudeka in regice". Da ne omenjam kakšna je bila njihova mimika in kretnje - ...prikaži več pravo teroriziranje tujcev in odraz ostankov naše balkanske kulture.

  • privat 12:22 18.julij 2013.

    policaji so plačani da opravljajo delo po zakonu kar pomeni izdelek...če izdelka ni ,pač neporavlja svojega dela in krni uglrd svojega delodejalca...

  • joc2013 15:04 18.julij 2013.

    Kr se šprehe tiče res ne veš če so to slovenski policaji al od kod drugod, ko te pa cigo za fašista označi iz ljubega miru, opa bato, tu pa zajebancije ni več. Najprej po njuški, pol pa nalog napisat, ...prikaži več če pa še razgraja ga je strokovnim prijemom potrebno pripraviti na prihod rešilca.

  • joc2013 15:05 18.julij 2013.

    Karol odkod si ti zbejžal, se ti mal fuzla ne?

  • sweetdogs 11:48 18.julij 2013.

    Vemo kakšni so uradni postopki. V tem primeru sta pa policista ravnala/se izražala kot lokalna varnostnika na vaški veselici...

  • macko 18:15 18.julij 2013.

    ugled pa tak....

  • Mrcina 10:51 18.julij 2013.

    Aha....potemtakem se moramo dandanes vsi opremiti s kamerami, da bodo lahko eni dokazovali, kako se nekdo do njih neprimerno obnaša, drugi jo bodo pa uporabili kot dokaz, da se sami niso neprimerno obnašali do drugih itn... Pa se bomo šli ...prikaži več snemanje drug drugega in to objavljali po tv , prek spleta in kot dokaze ????Pa kam smo prišli ??? Drug drugega bomo "v d....tišali " ??? Kaj je z narodom? Zakaj jih veliko ponori, se ne zna obnašat..zakaj nimajo potrpljenja, zakaj provocirajo ?? Menim, da vsi poznamo odgovor. Vsi vemo, zakaj je tak ! Nekdo bi moral nehat pametovat tam na vrhu !!!

  • stojči 11:16 18.julij 2013.

    Je Madžar provociral? JE !Policista bi ga morala premlatit kot vola, pa mu tisto kamero v rit zabit, potem pa ne bi več zajebaval policiste po mejah.Joj, kje so časi, ko so (smo) se policistov bali in smo ...prikaži več imeli red v državi. Takih piz_darij, kot so sedaj, nikoli ni bilo!In reveži policisti morajo zdaj še odgovarjati za tistih nekaj usranih €, ki jih dobijo na mesec.Slovenčki, reši nas edino kakšen državni udar, tako kot v Egiptu.Vojska, policija, združite se i udarite po teh barabah na oblasti!

  • Trovlak 11:27 18.julij 2013.

    Ok, policisti na posnetku so res nekoliko preveč domači in prostaški, tukaj jim gre nekaj minusov, ki jih je potrebno poštimati, če se hočemo iti nekakšno profesionalnost. Jaz tudi v svojem poklicu bi lahko na dan vsaj 10-krat znorel in ...prikaži več stranki rekel kaj ji gre, pa ne smem. So drugačni ventili za sproščanje in predvsem se da stranko zelo elegantno utišati z uporabo sarkazma, cinizma ipd. V drugem delu se pa strinjam, da policisti na posnetku kljub reakciji ne bi smeli biti disciplinirani in bi v tovrstnih primerih MORALI imeti ne samo pravico ampak tudi dolžnost, da take provokatorje prostaško rečeno - zjebejo nazaj. Izvedli bi mu detajlni pregled dokumentov, vozila, ga kazensko ovadili za nespoštovanje uradne osebe itd itd. Naj gre tako zafrkavati kamorkoli v razvit svet. Ne bo dolgo.

  • Šemefuky 11:33 18.julij 2013.

    kjer so v postopkih šefi že iz generalne policijske uprave kričijo, da niso krivi, čeprav jih preiskuje posebna skupina tožilcev, ko gre za dva navadna policaja pa se nek podložni šefič kar odloči, da ji bo dal v klobase.Jaz ...prikaži več sem že napisal, če bi cigo prišel meni tako rompirat kojone bi ga obravnaval tako, da bi vsaj vedel zakaj grem na disciplinsko, tista dva, pa sedaj kolikor sem videl ne vesta zakaj bosta obravnavana.Od vedno pa velja, da provokatorje, ki se pridejo kamorkoli tako hecat namensko, je treba najprej na gobec in potem pa po p.s., saj so oni pripravljeni tudi, da zagužva in nikoli ne veš kaj ima pri sebi. Če gremo tako naprej in bo to ustaljena praksa vem koga bom šel jaz zajebavat, da mi ga skinejo, ker mi gre na jetra.

  • Mrcina 14:00 18.julij 2013.

    Vsi...policija in varnostniki morajo opraviti izobraževanja iz komuniciranja kolikor vem. Ni mi čisto jasno kaj so to lokalni varnostniki , ker ti ne obstajajo. In kako naj bi se obnašali ? To se pravi, da se varnostniki obnašajo tak kot ...prikaži večot ta policaj na posnetku?

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 22:38 18.julij 2013.

    V dobri stari Milici bi človeka posadili v marico ter ga peljali po vseh naluknjanih in ovinkastih kolovoznih poteh do policijske postaje. Ko bi prišel k sebi bi ga popisali in potem enak postopek do mejnega prehoda, se mu zahvalili ...prikaži več za sodelovanje in vse to z nasmeškom na obrazu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.